Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Sulice TJ SOKOL KOPŔIVNICE
humbuk Tactiek ftr
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 57.4
adequate Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambicorti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miinala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ertem zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miinala maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Solomon passt de bal met de wreef. Sanín bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanín passt de bal met de wreef. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz schiet op doel. Stańko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Miinala probeert naar een medespeler te passen. Carli Neto probeert de bal aan de voet te houden. Barrios is nu in balbezit. Carli Neto onderschept slim de pass. Carli Neto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Otter onderschept slim de pass. Otter probeert naar een medespeler te passen. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune geeft een lange en hoge pass. Carli Neto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lejeune probeert naar een medespeler te passen. Carli Neto is nu in balbezit. Barrios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carli Neto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Otter neemt de penalty, wat een uithaal! Markus bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Lučka is nu in balbezit. Lučka passt de bal zonder na te denken. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune geeft een lange en hoge pass. Miinala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Sulice - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:1

35e minuut.
Solomon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carli Neto is nu in balbezit. Bacşi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bacşi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Mochulyak met een sublieme pass. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune passt de bal zonder na te denken. Carli Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carli Neto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kurz geeft de bal voor. Nyíl heeft problemen om de bal te vangen. Maziarczyk rent richting de bal. Maziarczyk schiet op doel. Uliniarz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Sulice 67%, TJ SOKOL KOPŔIVNICE 33%.
AS Sulice - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:1

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Markus niet meer kan verder spelen. Juan komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lejeune probeert naar een medespeler te passen. Dalipagić komt het veld opgelopen. Rosiek komt het veld opgelopen. Goździejewski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dalipagić passt de bal met de wreef. Nyíl verovert de bal door een tackle van achteren. Ertem probeert de bal met de borst te controleren. Maziarczyk rent richting de bal. Maziarczyk draait met de bal, schiet en ... Stańko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Gambicorti rent richting de bal. Otter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacşi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bacşi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bacşi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Mochulyak geeft een lange en hoge pass. Carli Neto heeft problemen om de bal te vangen. Barrios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carli Neto raakt geblesseerd tijdens het duel. Carli Neto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Juan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Juan probeert naar een medespeler te passen. Maziarczyk kopt de bal weg. Dalipagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipagić draait met de bal, schiet en ... Stańko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski speelt de bal door. Maziarczyk is nu in balbezit. Maziarczyk haalt uit met een fantastische trap. Stańko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Sulice - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 1:1

85e minuut.
Peskinas geeft de bal voor. Carli Neto kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Barrios zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barrios naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Nyíl geeft een lange en hoge pass. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune met een sublieme pass. Carli Neto is nu in balbezit. Carli Neto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Sulice 68%, TJ SOKOL KOPŔIVNICE 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Sulice - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 1:1