Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plzeň Devils FC Sigma Ježci Bušín 2006
424 Tactiek Prometheus
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 47.3
formidable Schieten formidable
solid Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Reiss met een sublieme pass. Augusta rent richting de bal. Augusta passt de bal zonder na te denken. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Šomek geeft de bal voor. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... Derelioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:1

5e minuut.
Gregul geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čihák met een snelle inworp. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Španiel geeft een hoge lob. Šimfelt kopt de bal weg. Daar is Giszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augusta rent richting de bal. Augusta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Španiel geeft een hoge lob. Augusta is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šomek neemt de hoekschop. Šimfelt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:2

24e minuut.
Inworp. Raman met de inworp. Skalkotas met een sublieme pass. Raman is nu in balbezit. Raman geeft een lange en hoge pass. Volný kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qiang is nu in balbezit. Qiang schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - FC Sigma Ježci Bušín 2006 1:2

26e minuut.
Topinka passt de bal zonder na te denken. Šomek is nu in balbezit. Šomek passt de bal in één keer door. Augusta is nu in balbezit. Augusta draait met de bal, schiet en ... Derelioğlu bokst de bal weg.

28e minuut.
Topinka geeft een hoge lob. Inworp. Reiss met de inworp. Quispe rent richting de bal. Quispe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Šomek probeert naar een medespeler te passen. Giszka rent richting de bal. Augusta verovert de bal door een tackle van achteren. Augusta schiet op doel. Derelioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - FC Sigma Ježci Bušín 2006 1:3

38e minuut.
Skalkotas probeert naar een medespeler te passen. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochovský rent richting de bal. Quispe onderschept slim de pass. Quispe schiet op doel. Volný verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Šomek is nu in balbezit. Barba Ruiva verovert de bal door een tackle van achteren. Barba Ruiva passt de bal zonder na te denken. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Raman speelt de bal door. Čiháček rent richting de bal. Quispe verovert de bal door een tackle van achteren. Quispe draait met de bal, schiet en ... Volný maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - FC Sigma Ježci Bušín 2006 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plzeň Devils 44%, FC Sigma Ježci Bušín 2006 56%.
Plzeň Devils - FC Sigma Ježci Bušín 2006 2:3

48e minuut.
Topinka geeft de bal voor. Inworp. Reiss met een snelle inworp. Quispe rent richting de bal. Quispe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Barba Ruiva heeft problemen om de bal te vangen. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần passt de bal in één keer door. Quispe rent richting de bal. Quispe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Španiel verovert de bal door een tackle van achteren. Španiel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Augusta de bal. Augusta schiet op doel. Derelioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - FC Sigma Ježci Bušín 2006 2:4

65e minuut.
Topinka geeft een lange en hoge pass. Giszka probeert de bal aan de voet te houden. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta rent richting de bal. Augusta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Španiel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quispe. Španiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Španiel met een snel genomen vrije trap. Šimfelt maakt een snoekduik en kopt de bal. Derelioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sierman komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Buitenspel voor Qiang. Goede buitenspelval van de verdediging. Neruda komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Šomek speelt de bal door. Čihák bereikt de bal nog maar net als eerste. Čihák probeert naar een medespeler te passen. Šomek geeft een hoge lob. Šimfelt springt en kopt de bal. Derelioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Šomek passt de bal met de wreef. Gregul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gregul passt de bal in één keer door. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe schiet op doel. Volný verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - FC Sigma Ježci Bušín 2006 3:4

88e minuut.
Dermul komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Šimfelt rent richting de bal. Sierman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šimfelt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Španiel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šimfelt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - FC Sigma Ježci Bušín 2006 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plzeň Devils 69%, FC Sigma Ježci Bušín 2006 31%.
Plzeň Devils - FC Sigma Ježci Bušín 2006 3:5