Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Fox VM FC KAŇOKOVICE
Defend Tactiek nová2s
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten good
weak Passen excellent
weak Verdedigen good


3e minuut.
Macík kopt de bal weg. Snítil rent richting de bal. Woźniak onderschept slim de pass. Woźniak haalt uit met een fantastische trap. Podbezdězský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vízek is nu in balbezit. Piruşca onderschept slim de pass. Jegor speelt de bal door. Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak draait met de bal, schiet en ... Benák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Jegor passt de bal zonder na te denken. Pérez García heeft problemen om de bal te vangen. Pérez García speelt de bal door. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Macík de bal. Pérez García is nu in balbezit. Pérez García probeert naar een medespeler te passen. Woźniak controleert de bal met de borst. Woźniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pérez García geeft een hoge lob. Woźniak rent richting de bal. Podbezdězský bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak onderschept slim de pass. Woźniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Woźniak heeft problemen om de bal te vangen. Woźniak passt de bal in één keer door. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski schiet op doel. Benák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fox VM - FC KAŇOKOVICE 0:1

33e minuut.
Daar is Chiţul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţul speelt de bal door. Pérez García met een sublieme pass. Woźniak rent richting de bal. Woźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fox VM - FC KAŇOKOVICE 0:2

36e minuut.
Macík is nu in balbezit. Pérez García onderschept slim de pass. Pérez García geeft de bal voor. Sitniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Benák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fox VM - FC KAŇOKOVICE 0:3

42e minuut.
Trojanowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Podbezdězský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitniewski onderschept slim de pass. Sitniewski schiet op doel. Benák probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Benák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fox VM 87%, FC KAŇOKOVICE 13%.
FK Fox VM - FC KAŇOKOVICE 0:3

47e minuut.
Sitniewski kopt de bal weg. Daar is Bota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţul is nu in balbezit. Woźniak is nu in balbezit. Woźniak schiet op doel. Benák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Pérez García heeft problemen om de bal te vangen. Macík is nu in balbezit. Pérez García verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez García geeft een lange en hoge pass. Sitniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Trojanowski is nu in balbezit. Trojanowski speelt de bal door. Pérez García speelt de bal door. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Benák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Podbezdězský de bal. Snítil rent richting de bal. Woźniak onderschept slim de pass. Woźniak haalt uit met een fantastische trap. Benák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru passt de bal in één keer door. Opelík is nu in balbezit. Sitniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sitniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fox VM - FC KAŇOKOVICE 0:4

65e minuut.
Pérez García met een sublieme pass. Chiţul rent richting de bal. Chiţul passt de bal zonder na te denken. Woźniak rent richting de bal. Woźniak schiet op doel. Benák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fox VM - FC KAŇOKOVICE 0:5

66e minuut.
Macík is nu in balbezit. Woźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Woźniak passt de bal zonder na te denken. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vašák geeft de bal voor. Jegor is nu in balbezit. Jegor geeft een hoge lob. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pérez García geeft een lange en hoge pass. Bota is nu in balbezit. Pérez García met een sublieme pass. Woźniak rent richting de bal. Woźniak draait met de bal, schiet en ... Benák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sitniewski is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fox VM - FC KAŇOKOVICE 0:6

74e minuut.
Lacko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lukášek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Chiţul geeft de bal voor. Pérez García rent richting de bal. Pérez García passt de bal zonder na te denken. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Jegor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegor passt de bal met de wreef. Chiţul probeert naar een medespeler te passen. Woźniak rent richting de bal. Woźniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Macík de bal. Pérez García rent richting de bal. Pérez García passt de bal zonder na te denken. Woźniak rent richting de bal. Woźniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Chiţul probeert naar een medespeler te passen. Jegor met een sublieme pass. Opelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski onderschept slim de pass. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Benák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Jegor geeft de bal voor. Snítil bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Woźniak draait met de bal, schiet en ... Benák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fox VM - FC KAŇOKOVICE 0:7

89e minuut.
Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Woźniak rent richting de bal. Woźniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fox VM 87%, FC KAŇOKOVICE 13%.
FK Fox VM - FC KAŇOKOVICE 0:7