Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArsenaI FC Havrani
442 Tactiek HrotL
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 53.2
outstanding Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Vicente Júnior is nu in balbezit. Vicente Júnior passt de bal in één keer door. Almeida met een sublieme pass. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
El-Atrash speelt de bal door. Vicente Júnior is nu in balbezit. Vicente Júnior probeert naar een medespeler te passen. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenaI FC - Havrani 1:0

12e minuut.
Pisanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanu passt de bal zonder na te denken. Almeida probeert naar een medespeler te passen. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vicente Júnior verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente Júnior geeft de bal voor. Klungelig pakt Garcin de bal. Almeida geeft de bal voor. El-Atrash krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida onderschept slim de pass. Almeida passt de bal met de wreef. Garcin heeft problemen om de bal te vangen. Garcin schiet op doel. Radacz bokst de bal weg.

24e minuut.
Serena met een sublieme pass. Brdička bereikt de bal nog maar net als eerste. Brdička passt de bal zonder na te denken. Plecitý is nu in balbezit. Plecitý haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Romeu passt de bal zonder na te denken. Hồng Đức is nu in balbezit. Hồng Đức speelt de bal door. Serena is nu in balbezit. Serena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
El-Atrash verovert de bal door een tackle van achteren. El-Atrash probeert naar een medespeler te passen. Vicente Júnior probeert naar een medespeler te passen. Garcin is nu in balbezit. Garcin schiet op doel. Radacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Puñales geeft de bal voor. Vicente Júnior heeft problemen om de bal te vangen. Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Plecitý rent richting de bal. Plecitý schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vervaecke passt de bal zonder na te denken. Tarlap rent richting de bal. El-Atrash onderschept slim de pass. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... Radacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenaI FC - Havrani 2:0

37e minuut.
Klungelig pakt Almeida de bal. Almeida probeert naar een medespeler te passen. Romeu probeert naar een medespeler te passen. Serena rent richting de bal. Serena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Leclerc rent richting de bal. Leclerc probeert naar een medespeler te passen. Vicente Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Júnior geeft de bal voor. El-Atrash springt en kopt de bal. Radacz bokst de bal weg.

45e minuut.
Almeida passt de bal in één keer door. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. Orfanos bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash verovert de bal door een tackle van achteren. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenaI FC 41%, Havrani 59%.
ArsenaI FC - Havrani 2:0

59e minuut.
Vicente Júnior passt de bal in één keer door. Daar is El-Atrash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vicente Júnior neemt de hoekschop. Garcin maakt een snoekduik en kopt de bal. Radacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pisanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Vicente Júnior de bal. Vicente Júnior speelt de bal door. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash schiet op doel. Radacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Romeu is nu in balbezit. Romeu geeft een hoge lob. Vicente Júnior kopt de bal weg. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Weisweiler rent richting de bal. Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Serena rent richting de bal. Plecitý is nu in balbezit. Plecitý draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Anczok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hammer is nu in balbezit. Hammer passt de bal in één keer door. Garcin rent richting de bal. Garcin schiet op doel. Radacz bokst de bal weg.

72e minuut.
Brdička geeft de bal voor. Inworp. Anczok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garcin rent richting de bal. Garcin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenaI FC 34%, Havrani 66%.
ArsenaI FC - Havrani 2:0