Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 TJ SOKOL KOPŔIVNICE
Prometheus Tactiek ftr
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
14 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 59.5
formidabel Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Carli Neto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo passt de bal zonder na te denken. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala schiet op doel. De bal raakt de paal. Volný verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Topinka geeft de bal voor. Buitenspel voor Augusta. Goede buitenspelval van de verdediging. Otter neemt vlug de vrije trap. Carli Neto rent richting de bal. Carli Neto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Borovský geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lejeune zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carli Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carli Neto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Topinka geeft de bal voor. Peskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta onderschept slim de pass. Augusta schiet op doel. Stańko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 1:0

8e minuut.
Španiel passt de bal zonder na te denken. Šimfelt is nu in balbezit. Nyíl begaat een overtreding. Šimfelt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šimfelt wilt de vrije trap nemen. Stańko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lejeune is nu in balbezit. Lejeune passt de bal met de wreef. Mochulyak speelt de bal door. Miinala rent richting de bal. Miinala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Lučka met een sublieme pass. Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak geeft de bal voor. Miinala is nu in balbezit. Miinala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 1:1

13e minuut.
Lejeune speelt de bal door. Otter is nu in balbezit. Otter passt de bal zonder na te denken. Miinala rent richting de bal. Miinala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pozo kopt de bal weg. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Šomek geeft een lange en hoge pass. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Augusta rent richting de bal. Augusta draait met de bal, schiet en ... Stańko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 2:1

21e minuut.
Otter speelt de bal door. Mochulyak is nu in balbezit. Mochulyak passt de bal zonder na te denken. Miinala rent richting de bal. Miinala draait met de bal, schiet en ... Volný kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Augusta is nu in balbezit. Šomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučka begaat een overtreding. Lučka krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Miinala passt de bal in één keer door. Otter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carli Neto is nu in balbezit. Otter rent richting de bal. Otter draait met de bal, schiet en ... Volný bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mochulyak neemt de hoekschop. Lejeune rent richting de bal. Lejeune schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Šomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šomek probeert naar een medespeler te passen. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt schiet op doel. Stańko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 3:1

27e minuut.
Augusta onderschept slim de pass. Šimfelt rent richting de bal. Augusta is nu in balbezit. Augusta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 4:1

30e minuut.
Lejeune heeft problemen om de bal te vangen. Lejeune passt de bal zonder na te denken. Sosna rent richting de bal. Miinala verovert de bal door een tackle van achteren. Miinala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Šimfelt speelt de bal door. Augusta is nu in balbezit. Augusta probeert naar een medespeler te passen. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Čiháček geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mochulyak met een snelle inworp. Miinala rent richting de bal. Miinala draait met de bal, schiet en ... Volný kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bochovský onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lejeune met een snelle inworp. Carli Neto is nu in balbezit. Carli Neto haalt uit met een fantastische trap. Volný bokst de bal weg.

38e minuut.
Otter verovert de bal door een tackle van achteren. Otter passt de bal met de wreef. Carli Neto is nu in balbezit. Carli Neto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Augusta kopt de bal weg. Šimfelt probeert de bal aan de voet te houden. Lučka is nu in balbezit. Šimfelt verovert de bal door een tackle van achteren. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Otter met een sublieme pass. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Carli Neto de bal. Carli Neto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Otter passt de bal zonder na te denken. Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak passt de bal zonder na te denken. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala schiet op doel. Volný probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigma Ježci Bušín 2006 68%, TJ SOKOL KOPŔIVNICE 32%.
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 4:1

48e minuut.
Klungelig pakt Sosna de bal. Španiel geeft de bal voor. Šimfelt kopt de bal weg. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta haalt uit met een fantastische trap. Stańko bokst de bal weg.

52e minuut.
Otter geeft een hoge lob. Volný speelt de bal door. Mochulyak kopt de bal weg. Miinala is nu in balbezit. Miinala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Čihák passt de bal zonder na te denken. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt passt de bal in één keer door. Augusta rent richting de bal. Augusta draait met de bal, schiet en ... Stańko bokst de bal weg.

74e minuut.
Lučka passt de bal zonder na te denken. Augusta rent richting de bal. Nyíl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nyíl krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Ertem de bal. Šomek geeft de bal voor. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. Pozo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pozo kopt de bal weg. Otter met een sublieme pass. Mochulyak probeert naar een medespeler te passen. Miinala heeft problemen om de bal te vangen. Miinala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ertem passt de bal in één keer door. Daar is Otter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Španiel speelt de bal door. Augusta is nu in balbezit. Augusta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigma Ježci Bušín 2006 58%, TJ SOKOL KOPŔIVNICE 42%.
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 4:1