Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plzeň Devils AS Sulice
424 Tactiek humbuk
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 49.1
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Portugal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quispe is nu in balbezit. Quispe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - AS Sulice 1:0

4e minuut.
Solomon passt de bal met de wreef. Sanín heeft problemen om de bal te vangen. Sanín met een sublieme pass. Maziarczyk rent richting de bal. Maziarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Abigantus kopt de bal weg. Skalkotas speelt de bal door. Qiang rent richting de bal. Qiang draait met de bal, schiet en ... Juan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - AS Sulice 2:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solomon rent richting de bal. Solomon geeft een lange en hoge pass. Uliniarz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Quispe passt de bal met de wreef. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goździejewski. Goździejewski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Terlouw probeert naar een medespeler te passen. Barba Ruiva is nu in balbezit. Barba Ruiva probeert naar een medespeler te passen. Reiss rent richting de bal. Reiss geeft de bal voor. Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quispe kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sanín passt de bal zonder na te denken. Daar is Maziarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uliniarz rent richting de bal. Maziarczyk rent richting de bal. Maziarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gambicorti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reiss met een snelle inworp. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Abigantus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sierman komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Giszka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kurz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solomon is nu in balbezit. Solomon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Uliniarz speelt de bal door. Kurz is nu in balbezit. Kurz passt de bal met de wreef. Maziarczyk is nu in balbezit. Maziarczyk haalt uit met een fantastische trap. Pieniążek bokst de bal weg.

39e minuut.
Gregul rent richting de bal. Gregul geeft de bal voor. Miala probeert naar een medespeler te passen. Portugal geeft een hoge lob. Maziarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Uliniarz heeft problemen om de bal te vangen. Uliniarz probeert naar een medespeler te passen. Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk haalt uit met een fantastische trap. Pieniążek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - AS Sulice 2:1

42e minuut.
Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz is nu in balbezit. Sierman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sierman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plzeň Devils 53%, AS Sulice 47%.
Plzeň Devils - AS Sulice 2:1

46e minuut.
Terlouw is nu in balbezit. Reiss is nu in balbezit. Reiss passt de bal in één keer door. Daar is Barba Ruiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barba Ruiva geeft een lange en hoge pass. Juan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Skalkotas rent richting de bal. Skalkotas passt de bal zonder na te denken. Raman met een sublieme pass. Daar is Quispe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe draait met de bal, schiet en ... Juan bokst de bal weg. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang draait met de bal, schiet en ... Juan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - AS Sulice 3:1

55e minuut.
Gregul geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sanín met de inworp. Solomon geeft de bal voor. Maziarczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalipagić komt het veld opgelopen. Rosiek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gregul geeft de bal voor. Daar is Raman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portugal maakt een afschuwelijke overtreding. Raman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Raman passt de bal zonder na te denken. Gregul probeert naar een medespeler te passen. Sierman met een sublieme pass. Reiss rent richting de bal. Reiss draait met de bal, schiet en ... Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Qiang de bal. Qiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - AS Sulice 4:1

72e minuut.
Gregul geeft de bal voor. Inworp. Goździejewski met een snelle inworp. Dalipagić rent richting de bal. Dalipagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dalipagić is nu in balbezit. Maziarczyk probeert naar een medespeler te passen. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz geeft een hoge lob. Maziarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - AS Sulice 4:2

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maziarczyk stond buitenspel. Neruda komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Klungelig pakt Barba Ruiva de bal. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz passt de bal in één keer door. Dalipagić is nu in balbezit. Dalipagić schiet op doel. Pieniążek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plzeň Devils 50%, AS Sulice 50%.
Plzeň Devils - AS Sulice 4:2