Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Bennystr Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12004
Bennystr FC KAŇOKOVICE
aaa Tactiek nová2s
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten good
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


14e minuut.
Pérez García rent richting de bal. Pérez García probeert naar een medespeler te passen. Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak haalt uit met een fantastische trap. Slovák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Poredský speelt de bal door. Chrobák is nu in balbezit. Chrobák met een sublieme pass. Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Námořník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Piruşca geeft een lange en hoge pass. Woźniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Sitniewski de bal. Sitniewski schiet op doel. Ciemski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FC KAŇOKOVICE 0:1

24e minuut.
Slovák is nu in balbezit. Slovák geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiţul zal de hoekschop nemen. Sitniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chiţul met een sublieme pass. Pérez García probeert naar een medespeler te passen. Woźniak rent richting de bal. Woźniak draait met de bal, schiet en ... Ciemski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FC KAŇOKOVICE 0:2

35e minuut.
Poredský kopt de bal weg. Nařezal is nu in balbezit. Nařezal met een sublieme pass. Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Námořník draait met de bal, schiet en ... Ghys bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FC KAŇOKOVICE 1:2

43e minuut.
Desátý onderschept slim de pass. Trojanowski onderschept slim de pass. Trojanowski geeft een lange en hoge pass. Woźniak rent richting de bal. Woźniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bennystr 65%, FC KAŇOKOVICE 35%.
Bennystr - FC KAŇOKOVICE 1:2

48e minuut.
Piszczyk speelt de bal door. Poredský is nu in balbezit. Woźniak begaat een overtreding. Woźniak krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Šardoň kopt de bal weg. Daar is Chiţul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţul passt de bal zonder na te denken. Woźniak rent richting de bal. Woźniak haalt uit met een fantastische trap. Ciemski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FC KAŇOKOVICE 1:3

54e minuut.
Sitniewski is nu in balbezit. Daar is Sitniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitniewski speelt de bal door. Woźniak rent richting de bal. Woźniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Pérez García onderschept slim de pass. Nařezal verovert de bal door een tackle van achteren. Speriatu is nu in balbezit. Nařezal onderschept slim de pass. Nařezal schiet op doel. Ghys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Sitniewski passt de bal in één keer door. Jegor geeft de bal voor. Chiţul kopt de bal weg. Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sitniewski rent richting de bal. Ciemski probeert naar een medespeler te passen. Jegor kopt de bal weg. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Ciemski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Námořník rent richting de bal. Trojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trojanowski speelt de bal door. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Pérez García kopt de bal weg. Sitniewski is nu in balbezit. Šardoň rent richting de bal. Sitniewski onderschept slim de pass. Sitniewski schiet op doel. Ciemski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Desátý rent richting de bal. Trojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trojanowski passt de bal zonder na te denken. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FC KAŇOKOVICE 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bennystr 61%, FC KAŇOKOVICE 39%.
Bennystr - FC KAŇOKOVICE 1:4