Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Lobzy City FK Fox VM
4def Tactiek Defend
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 22.9
good Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Vašák met een sublieme pass. Luongo kan de bal niet met de borst controleren. Luongo speelt de bal door. Sahipataoğulları is nu in balbezit. Sahipataoğulları draait met de bal, schiet en ... Benák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Doberti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macík. Doberti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palomares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klavan rent richting de bal. Klavan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Benák trapt de bal weg van het doel. Moh kopt de bal weg. Klavan rent richting de bal. Klavan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Moh speelt de bal door. Owsiak is nu in balbezit. Owsiak met een sublieme pass. Klavan heeft problemen om de bal te vangen. Klavan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - FK Fox VM 1:0

17e minuut.
Owsiak probeert naar een medespeler te passen. Sahipataoğulları kan de bal niet met de borst controleren. Sahipataoğulları probeert naar een medespeler te passen. Klavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Palomares kopt de bal weg. Bota heeft problemen om de bal te vangen. Owsiak speelt de bal door. Klavan is nu in balbezit. Klavan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Macík bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiak verovert de bal door een tackle van achteren. Owsiak speelt de bal door. Klavan is nu in balbezit. Klavan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Moh passt de bal zonder na te denken. Sahipataoğulları is nu in balbezit. Sahipataoğulları passt de bal zonder na te denken. Klavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavan draait met de bal, schiet en ... Benák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Macík bereikt de bal nog maar net als eerste. Macík passt de bal met de wreef. Podbezdězský rent richting de bal. Klavan verovert de bal door een tackle van achteren. Klavan draait met de bal, schiet en ... Benák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sahipataoğulları is nu in balbezit. Sahipataoğulları haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vízek begaat een overtreding. Doberti raakt geblesseerd tijdens het duel. Owsiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sahipataoğulları krijgt zijn hoofd ertegen. Opelík verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Luongo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Macík rent richting de bal. Klavan rent richting de bal. Klavan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Lobzy City 28%, FK Fox VM 72%.
1.FC Lobzy City - FK Fox VM 1:0

60e minuut.
Klavan speelt de bal door. Opelík is nu in balbezit. Sahipataoğulları verovert de bal door een tackle van achteren. Sahipataoğulları schiet op doel. Benák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - FK Fox VM 2:0

64e minuut.
Podbezdězský trapt de bal weg. Owsiak met een sublieme pass. Daar is Podbezdězský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahipataoğulları is nu in balbezit. Sahipataoğulları schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sahipataoğulları rent richting de bal. Sahipataoğulları probeert naar een medespeler te passen. Owsiak geeft een lange en hoge pass. Klavan is nu in balbezit. Klavan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - FK Fox VM 3:0

66e minuut.
Vízek speelt de bal door. Klungelig pakt Macík de bal. Lukášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavan verovert de bal door een tackle van achteren. Klavan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Moh verovert de bal door een tackle van achteren. Owsiak rent richting de bal. Owsiak passt de bal in één keer door. Klavan rent richting de bal. Klavan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - FK Fox VM 4:0

76e minuut.
Sahipataoğulları is nu in balbezit. Bota met een sublieme pass. Jablůnka rent richting de bal. Sahipataoğulları verovert de bal door een tackle van achteren. Sahipataoğulları geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Benák bokst de bal weg.

83e minuut.
Palomares heeft problemen om de bal te vangen. Palomares speelt de bal door. Doberti is nu in balbezit. Doberti geeft een hoge lob. Sahipataoğulları met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Owsiak is nu in balbezit. Lukášek rent richting de bal. Lukášek passt de bal zonder na te denken. Klavan is nu in balbezit. Klavan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Lobzy City 25%, FK Fox VM 75%.
1.FC Lobzy City - FK Fox VM 4:0