Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE Plzeň Devils
ftr Tactiek 424
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 53.9
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Miinala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Peippo de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mochulyak neemt de hoekschop. Carli Neto springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Barba Ruiva passt de bal zonder na te denken. Reiss rent richting de bal. Reiss geeft een hoge lob. Qiang maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Plzeň Devils 0:1

13e minuut.
Otter met een sublieme pass. Miinala rent richting de bal. Met opzet legt Qiang zijn tegenspeler op de grond. Qiang krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lejeune is nu in balbezit. Lejeune passt de bal met de wreef. Carli Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carli Neto draait met de bal, schiet en ... Pieniążek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Plzeň Devils 1:1

19e minuut.
Ertem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertem geeft een lange en hoge pass. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Plzeň Devils 2:1

21e minuut.
Reiss is nu in balbezit. Reiss geeft een hoge lob. Ertem probeert de bal met de borst te controleren. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Plzeň Devils 2:2

23e minuut.
Mai Trần passt de bal zonder na te denken. Carli Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mai Trần zijn tegenspeler op de grond. Mai Trần krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gregul geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mochulyak met een snelle inworp. Miinala is nu in balbezit. Miinala draait met de bal, schiet en ... Pieniążek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Skalkotas controleert de bal met de borst. Miinala rent richting de bal. Miinala passt de bal met de wreef. Carli Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carli Neto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ SOKOL KOPŔIVNICE 41%, Plzeň Devils 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Plzeň Devils 2:2

67e minuut.
Lučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučka probeert naar een medespeler te passen. Lejeune speelt de bal door. Klungelig pakt Miinala de bal. Miinala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neruda komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak passt de bal met de wreef. Miinala is nu in balbezit. Miinala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Plzeň Devils 3:2

76e minuut.
Skalkotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalkotas passt de bal in één keer door. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe rent richting de bal. Quispe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Sierman komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Otter passt de bal met de wreef. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala passt de bal zonder na te denken. Carli Neto is nu in balbezit. Carli Neto draait met de bal, schiet en ... Pieniążek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Dermul komt het veld opgelopen. Pozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune geeft de bal voor. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Pieniążek speelt de bal door. Ertem kopt de bal weg. Gregul rent richting de bal. Miinala verovert de bal door een tackle van achteren. Miinala haalt uit met een fantastische trap. Pieniążek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mochulyak neemt de hoekschop. Miinala is nu in balbezit. Miinala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Plzeň Devils 4:2

85e minuut.
Giszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ertem rent richting de bal. Ertem met een sublieme pass. Miinala is nu in balbezit. Miinala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ SOKOL KOPŔIVNICE 42%, Plzeň Devils 58%.
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Plzeň Devils 4:2