Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE Havrani
ftr Tactiek HrotL
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Ertem verovert de bal door een tackle van achteren. Ertem passt de bal zonder na te denken. Mochulyak speelt de bal door. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Mochulyak met een snelle inworp. Ertem rent richting de bal. Ertem passt de bal in één keer door. Otter bereikt de bal nog maar net als eerste. Otter schiet op doel. Radacz bokst de bal weg.

7e minuut.
Brdička passt de bal zonder na te denken. Plecitý is nu in balbezit. Plecitý passt de bal zonder na te denken. Serena is nu in balbezit. Serena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Havrani 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Tarlap de bal. Tarlap geeft een lange en hoge pass. Ertem kopt de bal weg. Klungelig pakt Miinala de bal. Miinala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Radacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Hammer rent richting de bal. Miinala verovert de bal door een tackle van achteren. Miinala passt de bal in één keer door. Carli Neto is nu in balbezit. Carli Neto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Brdička is nu in balbezit. Otter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brdička raakt geblesseerd tijdens het duel. Hồng Đức zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plecitý krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dubois probeert naar een medespeler te passen. Serena met een sublieme pass. Weisweiler speelt de bal door. Plecitý heeft problemen om de bal te vangen. Plecitý draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Weisweiler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brdička probeert naar een medespeler te passen. Serena bereikt de bal nog maar net als eerste. Serena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Hồng Đức passt de bal met de wreef. Serena is nu in balbezit. Serena passt de bal met de wreef. Plecitý is nu in balbezit. Plecitý schiet op doel. Stańko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ SOKOL KOPŔIVNICE 40%, Havrani 60%.
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Havrani 0:1

52e minuut.
Hammer speelt de bal door. Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Plecitý is nu in balbezit. Plecitý draait met de bal, schiet en ... Stańko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Havrani 0:2

55e minuut.
Hammer probeert naar een medespeler te passen. Brdička bereikt de bal nog maar net als eerste. Brdička met een sublieme pass. Plecitý is nu in balbezit. Plecitý schiet op doel. Stańko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Daar is Miinala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubois rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miinala. Dubois raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Hammer speelt de bal door. Serena rent richting de bal. Serena speelt de bal door. Plecitý rent richting de bal. Plecitý schiet op doel. Stańko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ertem probeert naar een medespeler te passen. Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak speelt de bal door. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pozo met een sublieme pass. Hồng Đức is nu in balbezit. Hồng Đức geeft een hoge lob. Plecitý maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Havrani 0:3

77e minuut.
Ertem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertem passt de bal in één keer door. Mochulyak met een sublieme pass. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Radacz trapt de bal weg. Brdička kopt de bal weg. Peskinas heeft problemen om de bal te vangen. Plecitý bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecitý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ertem passt de bal zonder na te denken. Mochulyak rent richting de bal. Mochulyak passt de bal zonder na te denken. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala schiet op doel. Radacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

82e minuut.
Klungelig pakt Carli Neto de bal. Hồng Đức is nu in balbezit. Carli Neto begaat een overtreding. Carli Neto krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Brdička met een sublieme pass. Weisweiler heeft problemen om de bal te vangen. Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Plecitý is nu in balbezit. Plecitý draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Weisweiler met een snelle inworp. Brdička bereikt de bal nog maar net als eerste. Brdička passt de bal in één keer door. Plecitý bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecitý draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Weisweiler rent richting de bal. Weisweiler geeft een lange en hoge pass. Pozo kan de bal niet met de borst controleren. Serena rent richting de bal. Serena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Havrani 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ SOKOL KOPŔIVNICE 42%, Havrani 58%.
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - Havrani 0:4