Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK Rakovník FK Fox VM
3-4-3 up Tactiek Defend
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 23.9
incredible Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen weak


4e minuut.
Gaduła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaduła passt de bal zonder na te denken. Vojan heeft problemen om de bal te vangen. Mason is nu in balbezit. Mason draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Vojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason onderschept slim de pass. Mason probeert naar een medespeler te passen. Gaduła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaduła haalt uit met een fantastische trap. Benák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Mekiš met een sublieme pass. Paulusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulusz geeft de bal voor. Gaduła rent richting de bal. Gaduła draait met de bal, schiet en ... Benák bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 1:0

11e minuut.
Fries rent richting de bal. Fries passt de bal in één keer door. Paulusz probeert naar een medespeler te passen. Gaduła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaduła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Altınkapı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason draait met de bal, schiet en ... Benák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 2:0

15e minuut.
Sędek probeert naar een medespeler te passen. Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı passt de bal zonder na te denken. Mason is nu in balbezit. Mason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 3:0

17e minuut.
Daar is Altınkapı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınkapı passt de bal met de wreef. Gaduła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaduła draait met de bal, schiet en ... Benák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 4:0

20e minuut.
Macík rent richting de bal. Fries verovert de bal door een tackle van achteren. Fries passt de bal zonder na te denken. Gaduła is nu in balbezit. Gaduła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Altınkapı speelt de bal door. Paulusz speelt de bal door. Gaduła heeft problemen om de bal te vangen. Fries rent richting de bal. Fries haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mekiš met een sublieme pass. Altınkapı heeft problemen om de bal te vangen. Altınkapı met een sublieme pass. Gaduła rent richting de bal. Gaduła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fries onderschept slim de pass. Fries met een sublieme pass. Paulusz geeft een hoge lob. Gaduła krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 5:0

28e minuut.
Bota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sędek is nu in balbezit. Sędek passt de bal met de wreef. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Vojan rent richting de bal. Vojan geeft de bal voor. Vízek kopt de bal weg. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 6:0

32e minuut.
Gaduła onderschept slim de pass. Fries rent richting de bal. Fries draait met de bal, schiet en ... Podbezdězský probeert de bal aan de voet te houden. Benák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paulusz zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Altınkapı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkapı passt de bal met de wreef. Gaduła rent richting de bal. Gaduła haalt uit met een fantastische trap. Benák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 7:0

38e minuut.
Lacko rent richting de bal. Mason onderschept slim de pass. Mason probeert naar een medespeler te passen. Gaduła is nu in balbezit. Gaduła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 8:0

41e minuut.
Gaduła is nu in balbezit. Opelík is nu in balbezit. Gaduła onderschept slim de pass. Gaduła schiet op doel. De bal raakt de paal. Fries is nu in balbezit. Fries haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 9:0

45e minuut.
Vojan rent richting de bal. Mason verovert de bal door een tackle van achteren. Gaduła rent richting de bal. Gaduła draait met de bal, schiet en ... Benák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK Rakovník 16%, FK Fox VM 84%.
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 10:0

46e minuut.
Vízek speelt de bal door. Klungelig pakt Macík de bal. Gaduła verovert de bal door een tackle van achteren. Gaduła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Lacko rent richting de bal. Gaduła verovert de bal door een tackle van achteren. Gaduła probeert naar een medespeler te passen. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Fries bereikt de bal nog maar net als eerste. Fries schiet op doel. Podbezdězský probeert de bal aan de voet te houden. Mason is nu in balbezit. Mason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Altınkapı speelt de bal door. Paulusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulusz met een sublieme pass. Gaduła rent richting de bal. Gaduła schiet op doel. Benák bokst de bal weg.

54e minuut.
Mekiš passt de bal met de wreef. Paulusz is nu in balbezit. Paulusz met een sublieme pass. Gaduła is nu in balbezit. Gaduła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Altınkapı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason is nu in balbezit. Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı geeft een hoge lob. Fries springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 11:0

57e minuut.
Podbezdězský geeft de bal voor. Sędek rent richting de bal. Sędek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gaduła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaduła schiet op doel. Benák bokst de bal weg. Fries is nu in balbezit. Fries draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 12:0

60e minuut.
Gaduła probeert naar een medespeler te passen. Sędek rent richting de bal. Sędek passt de bal zonder na te denken. Altınkapı heeft problemen om de bal te vangen. Altınkapı geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sędek passt de bal met de wreef. Paulusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulusz probeert naar een medespeler te passen. Gaduła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaduła draait met de bal, schiet en ... Benák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Lacko geeft een hoge lob. Sędek probeert naar een medespeler te passen. Mason rent richting de bal. Gaduła rent richting de bal. Gaduła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vízek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macík heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altınkapı. Altınkapı krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bota speelt de bal door. Fries bereikt de bal nog maar net als eerste. Fries geeft een lange en hoge pass. Mason is nu in balbezit. Mason schiet op doel. De bal raakt de paal. Benák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 13:0

70e minuut.
Altınkapı speelt de bal door. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason passt de bal in één keer door. Gaduła heeft problemen om de bal te vangen. Gaduła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 14:0

72e minuut.
Mason geeft de bal voor. Opelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Opelík geeft de bal voor. Sędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sędek kopt de bal weg. Altınkapı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkapı met een sublieme pass. Gaduła is nu in balbezit. Gaduła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 15:0

77e minuut.
Lacko passt de bal zonder na te denken. Macík rent richting de bal. Mason onderschept slim de pass. Gaduła is nu in balbezit. Gaduła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 16:0

78e minuut.
Vízek met een sublieme pass. Macík bereikt de bal nog maar net als eerste. Macík passt de bal zonder na te denken. Mason is nu in balbezit. Mason geeft de bal voor. Benák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı speelt de bal door. Gaduła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason rent richting de bal. Mason haalt uit met een fantastische trap. Benák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
van Gelder heeft problemen om de bal te vangen. van Gelder passt de bal met de wreef. Altınkapı speelt de bal door. Gaduła is nu in balbezit. Gaduła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK Rakovník 21%, FK Fox VM 79%.
SPARTAK Rakovník - FK Fox VM 17:0