Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Bennystr Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13911
Bennystr FC Sigma Ježci Bušín 2006
aaa Tactiek Prometheus
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten formidable
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Kesnerka de bal. Kesnerka passt de bal in één keer door. Čihák is nu in balbezit. Čihák geeft een hoge lob. Šimfelt springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Španiel met een sublieme pass. Čihák is nu in balbezit. Čihák met een sublieme pass. Šimfelt kan de bal niet met de borst controleren. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kesnerka met een snelle inworp. Poredský probeert naar een medespeler te passen. Španiel rent richting de bal. Španiel geeft een lange en hoge pass. Šimfelt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Nařezal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čiháček geeft een hoge lob. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt schiet op doel. Ciemski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:1

16e minuut.
Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta rent richting de bal. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sladkovský speelt de bal door. Suttner rent richting de bal. Suttner passt de bal in één keer door. Nařezal is nu in balbezit. Nařezal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Čihák kopt de bal weg. Šimfelt heeft problemen om de bal te vangen. Augusta is nu in balbezit. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Volný met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrobák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Námořník rent richting de bal. Námořník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Námořník passt de bal in één keer door. Nařezal rent richting de bal. Španiel begaat een overtreding. Španiel krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna geeft de bal voor. Klungelig pakt Slovák de bal. Augusta is nu in balbezit. Augusta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta draait met de bal, schiet en ... Ciemski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:2

28e minuut.
Klungelig pakt Suttner de bal. Suttner passt de bal zonder na te denken. Bochovský rent richting de bal. Námořník onderschept slim de pass. Námořník draait met de bal, schiet en ... Volný bokst de bal weg.

30e minuut.
Borovský geeft de bal voor. Slovák probeert naar een medespeler te passen. Čiháček is nu in balbezit. Desátý verovert de bal door een tackle van achteren. Desátý haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Šimfelt kopt de bal weg. Daar is Čihák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čihák probeert naar een medespeler te passen. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Augusta rent richting de bal. Augusta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:3

33e minuut.
Sladkovský passt de bal in één keer door. Suttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttner passt de bal met de wreef. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Augusta rent richting de bal. Augusta haalt uit met een fantastische trap. Ciemski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:4

40e minuut.
Borovský verovert de bal door een tackle van achteren. Borovský geeft een hoge lob. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt heeft problemen om de bal te vangen. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bennystr 52%, FC Sigma Ježci Bušín 2006 48%.
Bennystr - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:4

50e minuut.
Chrobák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Námořník speelt de bal door. Kesnerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal verovert de bal door een tackle van achteren. Nařezal draait met de bal, schiet en ... Volný verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Španiel is nu in balbezit. Španiel met een sublieme pass. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. Ciemski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Španiel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Šardoň de bal. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:5

67e minuut.
Kesnerka met een sublieme pass. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt met een sublieme pass. Augusta is nu in balbezit. Augusta haalt uit met een fantastische trap. Ciemski bokst de bal weg.

68e minuut.
Španiel rent richting de bal. Kesnerka rent richting de bal. Kesnerka geeft een hoge lob. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Španiel verovert de bal door een tackle van achteren. Španiel geeft de bal voor. Klungelig pakt Šardoň de bal. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta draait met de bal, schiet en ... Ciemski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:6

73e minuut.
Augusta onderschept slim de pass. Augusta speelt de bal door. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:7

80e minuut.
Borovský is nu in balbezit. Námořník verovert de bal door een tackle van achteren. Námořník passt de bal in één keer door. Nařezal is nu in balbezit. Nařezal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Čiháček geeft een lange en hoge pass. Augusta rent richting de bal. Slovák begaat een overtreding. Augusta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Španiel wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Ciemski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Augusta rent richting de bal. Augusta probeert naar een medespeler te passen. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt schiet op doel. Ciemski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bennystr 45%, FC Sigma Ježci Bušín 2006 55%.
Bennystr - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:8