Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Lobzy City Plzeň Devils
4def Tactiek 424
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten formidable
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


10e minuut.
Doberti controleert de bal met de borst. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe passt de bal in één keer door. Qiang is nu in balbezit. Qiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - Plzeň Devils 0:1

16e minuut.
Quispe passt de bal in één keer door. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần geeft de bal voor. Qiang krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - Plzeň Devils 0:2

26e minuut.
Łabędzki trapt de bal weg. Skalkotas kopt de bal weg. Daar is Luongo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe rent richting de bal. Quispe geeft een lange en hoge pass. Farmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - Plzeň Devils 0:3

28e minuut.
Doberti met een sublieme pass. Quispe is nu in balbezit. Quispe passt de bal met de wreef. Qiang is nu in balbezit. Qiang schiet op doel. Farmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - Plzeň Devils 0:4

36e minuut.
Cuculiansky is nu in balbezit. Quispe is nu in balbezit. Palomares begaat een overtreding. Quispe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Daar is Miazga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qiang is nu in balbezit. Qiang passt de bal met de wreef. Quispe is nu in balbezit. Quispe draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Daar is Qiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe rent richting de bal. Qiang rent richting de bal. Qiang draait met de bal, schiet en ... Farmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Lobzy City 62%, Plzeň Devils 38%.
1.FC Lobzy City - Plzeň Devils 0:4

59e minuut.
Luongo rent richting de bal. Skalkotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalkotas geeft een lange en hoge pass. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang draait met de bal, schiet en ... Farmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Gregul met een sublieme pass. Klungelig pakt Qiang de bal. Qiang draait met de bal, schiet en ... Łabędzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - Plzeň Devils 0:5

72e minuut.
Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qiang raakt geblesseerd tijdens het duel. Neruda komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Melich speelt de bal door. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần geeft een hoge lob. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sierman komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gregul speelt de bal door. Skalkotas is nu in balbezit. Skalkotas geeft de bal voor. Qiang rent richting de bal. Qiang draait met de bal, schiet en ... Farmer bokst de bal weg.

79e minuut.
Giszka kopt de bal weg. Sierman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Qiang de bal. Quispe rent richting de bal. Quispe haalt uit met een fantastische trap. Farmer bokst de bal weg.

81e minuut.
Skalkotas passt de bal zonder na te denken. Cuculiansky geeft de bal voor. Klungelig pakt Łabędzki de bal. Quispe rent richting de bal. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Dermul komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Lobzy City 60%, Plzeň Devils 40%.
1.FC Lobzy City - Plzeň Devils 0:5