Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 18:39
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Chlívek
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9189
ArsenaI FC FK Fox VM
442 Tactiek Defend
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 23.8
formidable Schieten weak
solid Passen weak
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Brückner kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anczok neemt de hoekschop. El-Atrash springt en kopt de bal. Benák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenaI FC - FK Fox VM 1:0

5e minuut.
Bota passt de bal in één keer door. Snítil probeert naar een medespeler te passen. Vašák met een sublieme pass. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Almeida passt de bal in één keer door. Vicente Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Júnior met een sublieme pass. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenaI FC - FK Fox VM 2:0

11e minuut.
Chałas rent richting de bal. Anczok rent richting de bal. Anczok passt de bal zonder na te denken. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenaI FC - FK Fox VM 3:0

13e minuut.
Podbezdězský geeft een hoge lob. Inworp. Anczok met een snelle inworp. Csányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csányi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Podbezdězský met een harde bal richting middenveld. Almeida kopt de bal weg. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Csányi rent richting de bal. Csányi passt de bal in één keer door. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash schiet op doel. Benák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenaI FC - FK Fox VM 4:0

19e minuut.
Lacko is nu in balbezit. El-Atrash onderschept slim de pass. El-Atrash schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brückner de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenaI FC - FK Fox VM 5:0

25e minuut.
Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok geeft de bal voor. Klungelig pakt Podbezdězský de bal. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. Benák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Macík heeft problemen om de bal te vangen. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida is nu in balbezit. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... Benák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Anczok met een sublieme pass. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida passt de bal met de wreef. El-Atrash heeft problemen om de bal te vangen. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vojan rent richting de bal. Vojan geeft een lange en hoge pass. Vervaecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaecke geeft een hoge lob. Benák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Jablůnka speelt de bal door. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida passt de bal zonder na te denken. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Pisanu speelt de bal door. Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jablůnka de bal. Csányi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Anczok met een sublieme pass. Chałas met een sublieme pass. Vicente Júnior met een sublieme pass. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenaI FC 14%, FK Fox VM 86%.
ArsenaI FC - FK Fox VM 5:0

46e minuut.
Csányi onderschept slim de pass. Csányi passt de bal zonder na te denken. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenaI FC - FK Fox VM 6:0

61e minuut.
Jablůnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok onderschept slim de pass. Anczok geeft een hoge lob. Almeida is nu in balbezit. Almeida geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Csányi geeft een hoge lob. Daar is Snítil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenaI FC - FK Fox VM 7:0

64e minuut.
Vicente Júnior met een sublieme pass. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas geeft een hoge lob. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Podbezdězský trapt de bal weg. Almeida kopt de bal weg. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Podbezdězský rent richting de bal. Podbezdězský geeft een hoge lob. Inworp. Anczok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csányi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vicente Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Júnior passt de bal in één keer door. Chałas met een sublieme pass. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jablůnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok verovert de bal door een tackle van achteren. Anczok passt de bal zonder na te denken. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenaI FC - FK Fox VM 8:0

75e minuut.
Puñales met een sublieme pass. Chałas speelt de bal door. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenaI FC - FK Fox VM 9:0

78e minuut.
Vicente Júnior met een sublieme pass. Almeida probeert naar een medespeler te passen. Anczok speelt de bal door. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Podbezdězský heeft problemen om de bal te vangen. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Anczok met een sublieme pass. El-Atrash heeft problemen om de bal te vangen. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brückner de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenaI FC - FK Fox VM 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenaI FC 19%, FK Fox VM 81%.
ArsenaI FC - FK Fox VM 10:0