Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Parta 66 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20798
Parta 66 FK MIKY Batelov
4-4-2 Tactiek -)
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.3 gemiddelde waardering 64.1
very good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Szymczycha met de inworp. Digiuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraić is nu in balbezit. Peraić geeft de bal voor. Tomaszczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Muntean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Digiuni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spinu komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Inworp. Pascal met de inworp. Kolaylı is nu in balbezit. Kolaylı geeft de bal voor. Vafeas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Deteşan kopt de bal weg. Kolaylı geeft een lange en hoge pass. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas schiet op doel. Martinchev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - FK MIKY Batelov 1:0

17e minuut.
Inworp. Pascal met de inworp. Kolaylı geeft een hoge lob. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Muntean met een harde bal richting middenveld. Piipari met een sublieme pass. Szymczycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczycha geeft de bal voor. Tomaszczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Muntean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kolaylı met een sublieme pass. Pascal geeft een hoge lob. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat rent richting de bal. Cernat haalt uit met een fantastische trap. Martinchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Myllyrinne. Vafeas raakt geblesseerd tijdens het duel. Makuch met een snel genomen vrije trap. Vucetich rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parta 66 51%, FK MIKY Batelov 49%.
Parta 66 - FK MIKY Batelov 1:0

46e minuut.
Tříska komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Deteşan probeert naar een medespeler te passen. Szymczycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczycha geeft de bal voor. Tříska krijgt zijn hoofd ertegen. Cidoncha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mertol rent richting de bal. Mertol passt de bal zonder na te denken. Peraić speelt de bal door. Tříska rent richting de bal. Tříska haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cernat is nu in balbezit. Cernat geeft een lange en hoge pass. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - FK MIKY Batelov 2:0

57e minuut.
Chepilov geeft een lange en hoge pass. Mertol kopt de bal weg. Szymczycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczycha geeft een hoge lob. Tříska springt en kopt de bal. Muntean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Szymczycha is nu in balbezit. Szymczycha probeert naar een medespeler te passen. Deteşan met een sublieme pass. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vucetich geeft de bal voor. Spinu is nu in balbezit. Mertol onderschept slim de pass. Mertol haalt uit met een fantastische trap. Muntean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - FK MIKY Batelov 2:1

76e minuut.
Makuch verovert de bal door een tackle van achteren. Myllyrinne verovert de bal door een tackle van achteren. Vafeas verovert de bal door een tackle van achteren. Vafeas haalt uit met een fantastische trap. Martinchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - FK MIKY Batelov 3:1

81e minuut.
Dridi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymczycha is nu in balbezit. Szymczycha geeft een hoge lob. Muntean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - FK MIKY Batelov 3:2

83e minuut.
Deteşan rent richting de bal. Deteşan met een sublieme pass. Peraić is nu in balbezit. Peraić geeft de bal voor. Mertol springt en kopt de bal. Muntean bokst de bal weg.

89e minuut.
Cidoncha geeft de bal voor. Vafeas kopt de bal weg. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch draait met de bal, schiet en ... Martinchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parta 66 57%, FK MIKY Batelov 43%.
Parta 66 - FK MIKY Batelov 3:2