Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konečná FC Octopus
koda Tactiek 4-4-2
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten solid
solid Passen excellent
incredible Verdedigen very good


6e minuut.
Roos is nu in balbezit. Was rent richting de bal. Amilov maakt een afschuwelijke overtreding. Amilov krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Was passt de bal zonder na te denken. Balboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni geeft een hoge lob. Yiğitsoy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Griţ met een sublieme pass. Nardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardi passt de bal in één keer door. Yiğitsoy rent richting de bal. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Carpintero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syvänoja. Carpintero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carpintero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roos heeft problemen om de bal te vangen. Roos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FC Octopus 0:1

25e minuut.
Deya geeft de bal voor. Balboni rent richting de bal. Balboni passt de bal in één keer door. Nardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Amilov probeert naar een medespeler te passen. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny passt de bal met de wreef. Roos is nu in balbezit. Roos haalt uit met een fantastische trap. Ferrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Nardi onderschept slim de pass. Nardi probeert naar een medespeler te passen. Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Was draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Konečná - FC Octopus 1:1

38e minuut.
Nardi speelt de bal door. Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Was schiet op doel. Nalot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FC Octopus 2:1

44e minuut.
Amilov is nu in balbezit. Amilov speelt de bal door. Roos rent richting de bal. Roos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Konečná - FC Octopus 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 46%, FC Octopus 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Konečná - FC Octopus 2:2

56e minuut.
Syvänoja passt de bal in één keer door. Vejtruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Vejtruba probeert naar een medespeler te passen. Nardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nardi kopt de bal weg. Klungelig pakt Was de bal. Kobyłecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Was verovert de bal door een tackle van achteren. Was schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Syvänoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero met een sublieme pass. Roos is nu in balbezit. Roos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Deya de bal onder controle te krijgen. Amilov probeert naar een medespeler te passen. Roos is nu in balbezit. Roos schiet op doel. Ferrelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Was passt de bal in één keer door. Balboni rent richting de bal. Balboni geeft de bal voor. Yiğitsoy springt en kopt de bal. Nalot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Amilov rent richting de bal. Amilov passt de bal met de wreef. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos schiet op doel. Ferrelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny passt de bal in één keer door. Lutuc met een sublieme pass. Was is nu in balbezit. Was draait met de bal, schiet en ... Nalot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Amilov speelt de bal door. Roos rent richting de bal. Roos speelt de bal door. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vejtruba met een sublieme pass. Balboni rent richting de bal. Balboni passt de bal met de wreef. Daar is Was, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Was schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Deya geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amilov is nu in balbezit. Amilov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bonić is nu in balbezit. Balboni begaat een overtreding. Bonić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zapotoczny springt en kopt de bal. Ferrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moldoveanu met een sublieme pass. Syvänoja rent richting de bal. Syvänoja probeert naar een medespeler te passen. Yiğitsoy heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitsoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Was is nu in balbezit. Was draait met de bal, schiet en ... Nalot bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 47%, FC Octopus 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Konečná - FC Octopus 2:2