Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKBazantnice Kladeruby nad Oslavou
mydefend Tactiek Pokus
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.8 gemiddelde waardering 52.9
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Jilavu controleert de bal met de borst. Rukavytsya rent richting de bal. Jilavu begaat een overtreding. Jilavu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Hoefkens speelt de bal door. Ćetković rent richting de bal. Šifalda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šifalda krijgt een gele kaart. Ćetković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simantidis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ćetković geeft de bal voor. Martini krijgt zijn hoofd ertegen. Ciucean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Hoefkens speelt de bal door. Prispichilo rent richting de bal. Prispichilo passt de bal zonder na te denken. Martini is nu in balbezit. Martini haalt uit met een fantastische trap. Ciucean bokst de bal weg. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Chancellor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jilavu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aller rent richting de bal. Aller schiet op doel. Wohlfarth bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 45%, Kladeruby nad Oslavou 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FKBazantnice - Kladeruby nad Oslavou 0:0

48e minuut.
Hoefkens passt de bal in één keer door. Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo passt de bal in één keer door. Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Martini kopt de bal weg. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćetković passt de bal zonder na te denken. Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Łoza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jilavu met de inworp. Hrdina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina draait met de bal, schiet en ... Wohlfarth bokst de bal weg. Kubica springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Šifalda passt de bal zonder na te denken. Chancellor rent richting de bal. Chancellor probeert naar een medespeler te passen. Hrdina rent richting de bal. Hrdina schiet op doel. Wohlfarth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciucean trapt de bal weg van het doel. Gia Huy rent richting de bal. Hrdina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Łoza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šifalda met een snelle inworp. Hrdina is nu in balbezit. Hrdina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hrdina met een sublieme pass. Sulikowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chancellor de bal. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - Kladeruby nad Oslavou 1:0

83e minuut.
Kubica is nu in balbezit. Šifalda is nu in balbezit. Kubica rent richting de bal. Kubica geeft de bal voor. Aller maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 46%, Kladeruby nad Oslavou 54%.
FKBazantnice - Kladeruby nad Oslavou 1:0