Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nac Mac Feegle SK Trojovice
442 Tactiek DEF
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 40.4
weak Schieten adequate
poor Passen good
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Díaz rent richting de bal. Díaz geeft de bal voor. Pyk springt en kopt de bal. Ðức Minh is nu in balbezit. Ðức Minh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Rakovec is nu in balbezit. Rakovec geeft een hoge lob. Szczypkowski met een sublieme pass. Ðức Minh probeert de bal met de borst te controleren. Ðức Minh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Svojsík geeft een hoge lob. Ðức Minh probeert de bal aan de voet te houden. Szczypkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ðức Minh de bal. Ðức Minh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pyk neemt de hoekschop. Daar is Hertl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Kornout maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - SK Trojovice 0:1

33e minuut.
Grote bereikt de bal nog maar net als eerste. Grote geeft de bal voor. Hałgas speelt de bal door. Daar is Ðức Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Minh haalt uit met een fantastische trap. Kornout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Daar is Rakovec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornout met een sublieme pass. Krombholc kopt de bal weg. Ervín rent richting de bal. Ervín geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Hertl passt de bal in één keer door. Svojsík bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Minh onderschept slim de pass. Ðức Minh haalt uit met een fantastische trap. Kornout probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - SK Trojovice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nac Mac Feegle 69%, SK Trojovice 31%.
Nac Mac Feegle - SK Trojovice 0:2

51e minuut.
Ervín passt de bal met de wreef. Hnátek geeft een hoge lob. Ðức Minh is nu in balbezit. Klungelig pakt Ðức Minh de bal. Ðức Minh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Pyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyk passt de bal met de wreef. Ðức Minh rent richting de bal. Ðức Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Hertl rent richting de bal. Voříšek rent richting de bal. Hertl onderschept slim de pass. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Kornout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ðức Minh rent richting de bal. Ðức Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - SK Trojovice 0:3

65e minuut.
Hałgas geeft de bal voor. Hertl speelt de bal door. Ðức Minh rent richting de bal. Ðức Minh haalt uit met een fantastische trap. Kornout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - SK Trojovice 0:4

75e minuut.
Rakovec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pyk is nu in balbezit. Pyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Ðức Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Minh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Hnátek speelt de bal door. Grote bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas probeert naar een medespeler te passen. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nac Mac Feegle 68%, SK Trojovice 32%.
Nac Mac Feegle - SK Trojovice 0:4