Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milwerton FK MIKY Batelov
jedééém Tactiek -)
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.3 gemiddelde waardering 60.9
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Krejča rent richting de bal. Myllyrinne verovert de bal door een tackle van achteren. Myllyrinne geeft een lange en hoge pass. Tomaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszczyk draait met de bal, schiet en ... Siemieniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Deteşan passt de bal zonder na te denken. Piipari rent richting de bal. Piipari passt de bal in één keer door. Mertol is nu in balbezit. Mertol schiet op doel. Siemieniec bokst de bal weg. Tomaszczyk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szymczycha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mertol springt en kopt de bal. Siemieniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - FK MIKY Batelov 0:1

12e minuut.
Šimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimo passt de bal in één keer door. Tvarůžek heeft problemen om de bal te vangen. Tvarůžek haalt uit met een fantastische trap. Tryggvason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milwerton - FK MIKY Batelov 1:1

38e minuut.
Ciampoli kopt de bal weg. Mara speelt de bal door. Tomaszczyk is nu in balbezit. Tomaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - FK MIKY Batelov 1:2

42e minuut.
Krejča kopt de bal weg. Vucetich heeft problemen om de bal te vangen. Vucetich verovert de bal door een tackle van achteren. Tomaszczyk is nu in balbezit. Tomaszczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hýsek verovert de bal door een tackle van achteren. Hýsek met een sublieme pass. Davidáš is nu in balbezit. Hýsek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Tomaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomaszczyk passt de bal met de wreef. Mertol is nu in balbezit. Mertol draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brezeanu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - FK MIKY Batelov 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milwerton 59%, FK MIKY Batelov 41%.
Milwerton - FK MIKY Batelov 1:3

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tříska komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tvarůžek passt de bal zonder na te denken. Myllyrinne onderschept slim de pass. Levora speelt de bal door. Davidáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidáš schiet op doel. Tryggvason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Namdar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymczycha probeert naar een medespeler te passen. Mertol is nu in balbezit. Mertol haalt uit met een fantastische trap. Siemieniec bokst de bal weg.

68e minuut.
Namdar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Myllyrinne met een snelle inworp. Piipari geeft een lange en hoge pass. Tříska krijgt zijn hoofd ertegen. Siemieniec bokst de bal weg.

69e minuut.
Ciampoli is nu in balbezit. Ciampoli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peraić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Tvarůžek heeft problemen om de bal te vangen. Mara kopt de bal weg. Klungelig pakt Brezeanu de bal. Mertol is nu in balbezit. Mertol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Levora is nu in balbezit. Levora passt de bal met de wreef. Deteşan speelt de bal door. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska haalt uit met een fantastische trap. Siemieniec bokst de bal weg. Mertol rent richting de bal. Mertol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - FK MIKY Batelov 1:4

78e minuut.
Sviatko met een sublieme pass. Šimo met een sublieme pass. Tvarůžek is nu in balbezit. Tvarůžek draait met de bal, schiet en ... Tryggvason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - FK MIKY Batelov 2:4

81e minuut.
Inworp. Vallet komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Bəşirli komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Šimo met een snelle inworp. Hýsek is nu in balbezit. Hýsek geeft een hoge lob. Davidáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidáš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - FK MIKY Batelov 3:4

86e minuut.
Vucetich geeft de bal voor. Levora kan de bal niet met de borst controleren. Szymczycha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymczycha krijgt een gele kaart. Szymczycha geeft de bal voor. Újezdecký komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milwerton 57%, FK MIKY Batelov 43%.
Milwerton - FK MIKY Batelov 3:4