Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: ZdennyKING's
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 39260
LIONS of ZdennyKING Parta 66
force def Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 62.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Sales speelt de bal door. Bolesta speelt de bal door. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis geeft een lange en hoge pass. Pignone krijgt zijn hoofd ertegen. Muntean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Cernat passt de bal zonder na te denken. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vafeas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Makuch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Makuch rent richting de bal. Pascal geeft de bal voor. Vafeas rent richting de bal. Vafeas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Parta 66 0:1

30e minuut.
Tache geeft een hoge lob. Inworp. Irala met een snelle inworp. Turbatu rent richting de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Muntean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONS of ZdennyKING 49%, Parta 66 51%.
LIONS of ZdennyKING - Parta 66 0:1

47e minuut.
Cernat passt de bal zonder na te denken. Vafeas rent richting de bal. Mulambo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vafeas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vafeas neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Vafeas kopt de bal weg. Daar is Carosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makuch is nu in balbezit. Makuch draait met de bal, schiet en ... Samson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Parta 66 0:2

64e minuut.
Irala probeert naar een medespeler te passen. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă passt de bal met de wreef. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala geeft een lange en hoge pass. Muntean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Bolesta geeft een lange en hoge pass. Cernat kopt de bal weg. Klungelig pakt Baltă de bal. Vafeas rent richting de bal. Vafeas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONS of ZdennyKING 57%, Parta 66 43%.
LIONS of ZdennyKING - Parta 66 0:2