Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kladeruby nad Oslavou FC Octopus
Pokus Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 58.6
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wohlfarth niet meer kan verder spelen. Peluffo komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Huy is nu in balbezit. Hoefkens geeft een hoge lob. Rukavytsya krijgt zijn hoofd ertegen. Nalot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - FC Octopus 1:0

15e minuut.
Bobrov geeft een hoge lob. Inworp. Grociak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonić geeft een hoge lob. Peluffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bonić is nu in balbezit. Bonić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bobrov de bal. Roos is nu in balbezit. Roos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Prispichilo rent richting de bal. Prispichilo probeert naar een medespeler te passen. Dauchez met een sublieme pass. Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Martini heeft problemen om de bal te vangen. Martini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ćetković passt de bal zonder na te denken. Daar is Prispichilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prispichilo geeft een lange en hoge pass. Rukavytsya krijgt zijn hoofd ertegen. Nalot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - FC Octopus 2:0

26e minuut.
Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rukavytsya de bal onder controle te krijgen. Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Gia Huy kopt de bal weg. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens speelt de bal door. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văcăroiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonić geeft de bal voor. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Łoza rent richting de bal. Łoza geeft een hoge lob. Cəlilov geeft een hoge lob. Chancellor rent richting de bal. Roos onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gia Huy probeert naar een medespeler te passen. Prispichilo rent richting de bal. Prispichilo geeft een hoge lob. Martini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - FC Octopus 3:0

44e minuut.
Bonić probeert naar een medespeler te passen. Grociak rent richting de bal. Grociak met een sublieme pass. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kladeruby nad Oslavou 51%, FC Octopus 49%.
Kladeruby nad Oslavou - FC Octopus 3:0

57e minuut.
Bonić met een sublieme pass. Văcăroiu probeert naar een medespeler te passen. Chancellor onderschept slim de pass. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - FC Octopus 3:1

63e minuut.
Ćetković met de inworp. Simantidis rent richting de bal. Simantidis geeft een hoge lob. Rukavytsya springt en kopt de bal. Nalot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Grociak de bal. Grociak geeft een hoge lob. Roos probeert de bal met de borst te controleren. Roos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - FC Octopus 3:2

67e minuut.
Grociak is nu in balbezit. Gia Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Huy passt de bal met de wreef. Rukavytsya rent richting de bal. Rukavytsya haalt uit met een fantastische trap. Nalot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo passt de bal zonder na te denken. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya schiet op doel. Nalot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Gia Huy passt de bal met de wreef. Rukavytsya is nu in balbezit. Baranga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baranga krijgt een gele kaart. Rukavytsya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rukavytsya neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - FC Octopus 4:2

73e minuut.
Rukavytsya kopt de bal weg. Daar is Martini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranga rent richting de bal. Rukavytsya verovert de bal door een tackle van achteren. Rukavytsya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - FC Octopus 5:2

79e minuut.
Nalot met een harde bal richting middenveld. Bonić controleert de bal met de borst. Bonić probeert naar een medespeler te passen. Roos rent richting de bal. Roos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Hoefkens met een sublieme pass. Ćetković rent richting de bal. Ćetković passt de bal in één keer door. Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kladeruby nad Oslavou 36%, FC Octopus 64%.
Kladeruby nad Oslavou - FC Octopus 5:2