Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKBazantnice FC Konečná
mydefend Tactiek koda
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 57.6
formidable Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen outstanding


6e minuut.
Roller is nu in balbezit. Roller passt de bal in één keer door. Rybicki speelt de bal door. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC Konečná 1:0

11e minuut.
Vejtruba passt de bal zonder na te denken. Syvänoja rent richting de bal. Syvänoja speelt de bal door. Nardi is nu in balbezit. Nardi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FKBazantnice - FC Konečná 1:1

15e minuut.
Vejtruba is nu in balbezit. Vejtruba passt de bal in één keer door. Syvänoja met een sublieme pass. Nardi rent richting de bal. Nardi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Griţ probeert naar een medespeler te passen. Jilavu is nu in balbezit. Jilavu geeft de bal voor. Moulík krijgt zijn hoofd ertegen. Ferrelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC Konečná 2:1

30e minuut.
Klungelig pakt Rybicki de bal. Nardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rybicki krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jilavu zal de hoekschop nemen. Lutuc kopt de bal weg. Was is nu in balbezit. Was schiet op doel. Ciucean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FKBazantnice - FC Konečná 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 54%, FC Konečná 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FKBazantnice - FC Konečná 2:2

46e minuut.
Deya geeft een hoge lob. Moulík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lutuc met een sublieme pass. Balboni is nu in balbezit. Balboni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Hrdina met een sublieme pass. Aller is nu in balbezit. Deya maakt een afschuwelijke overtreding. Deya krijgt een gele kaart. Aller raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sulikowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ferrelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Jilavu rent richting de bal. Jilavu geeft de bal voor. Moldoveanu met een sublieme pass. Aller rent richting de bal. Aller draait met de bal, schiet en ... Ferrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Aller rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vejtruba. Aller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sulikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moulík maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferrelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC Konečná 3:2

76e minuut.
Vejtruba passt de bal in één keer door. Lutuc rent richting de bal. Lutuc passt de bal in één keer door. Balboni is nu in balbezit. Balboni geeft de bal voor. Ciucean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oberheinze is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 53%, FC Konečná 47%.
FKBazantnice - FC Konečná 3:2