Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boby Brno Nac Mac Feegle
Boby je Boby Tactiek 442
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 24.9
adequate Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Nedorost is nu in balbezit. bin Khalil is nu in balbezit. Valenzuela is nu in balbezit. Nedorost verovert de bal door een tackle van achteren. Nedorost draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kornout probeert naar een medespeler te passen. Krombholc kopt de bal weg. Schmalz heeft problemen om de bal te vangen. Jirsák is nu in balbezit. Jirsák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Balšánek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Škréta met de inworp. Klungelig pakt Nedorost de bal. Nedorost draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Szaliński met een sublieme pass. Nedorost kopt de bal weg. bin Khalil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Khalil draait met de bal, schiet en ... Kornout maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Khalil rent richting de bal. bin Khalil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boby Brno - Nac Mac Feegle 1:0

29e minuut.
Klungelig pakt Škréta de bal. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Baležentis is nu in balbezit. Baležentis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salos komt het veld opgelopen. Stoichkov komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Papachristoforou bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta onderschept slim de pass. Škréta speelt de bal door. Salos rent richting de bal. Salos schiet op doel. Kornout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Boby Brno - Nac Mac Feegle 2:0

42e minuut.
Škréta speelt de bal door. Stoichkov heeft problemen om de bal te vangen. Stoichkov passt de bal met de wreef. Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos haalt uit met een fantastische trap. Kornout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boby Brno 36%, Nac Mac Feegle 64%.
Boby Brno - Nac Mac Feegle 2:0

54e minuut.
Janczylik controleert de bal met de borst. Janczylik passt de bal met de wreef. Salos is nu in balbezit. Stoichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boby Brno - Nac Mac Feegle 3:0

60e minuut.
Papachristoforou passt de bal zonder na te denken. Balšánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škréta krijgt een gele kaart. Balšánek raakt geblesseerd tijdens het duel. Moldoveanu komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen. Vajco komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Kornout trapt de bal weg. Vajco kopt de bal weg. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Vajco passt de bal in één keer door. Salos rent richting de bal. Baležentis rent richting de bal. Baležentis geeft de bal voor. Robles heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Salos passt de bal zonder na te denken. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu passt de bal met de wreef. Salos is nu in balbezit. Salos draait met de bal, schiet en ... Kornout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Vajco is nu in balbezit. Vajco passt de bal met de wreef. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel. Svojsík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Demeter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moldoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldoveanu geeft een hoge lob. Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Krombholc rent richting de bal. Vajco verovert de bal door een tackle van achteren. Vajco met een sublieme pass. Salos is nu in balbezit. Salos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Kornout probeert naar een medespeler te passen. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boby Brno 28%, Nac Mac Feegle 72%.
Boby Brno - Nac Mac Feegle 3:0