Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MIKY Batelov LIONS of ZdennyKING
-) Tactiek force def
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 57.1
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis probeert naar een medespeler te passen. Pignone is nu in balbezit. Pignone schiet op doel. Müürsepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - LIONS of ZdennyKING 0:1

10e minuut.
Chepilov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Samson geeft de bal voor. Inworp. Szymczycha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deteşan is nu in balbezit. Deteşan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Piipari kopt de bal weg. Klungelig pakt Carosi de bal. Pipinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinos haalt uit met een fantastische trap. Samson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK MIKY Batelov - LIONS of ZdennyKING 1:1

34e minuut.
Turbatu is nu in balbezit. Turbatu met een sublieme pass. Myllyrinne verovert de bal door een tackle van achteren. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Irala probeert naar een medespeler te passen. Tříska rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mulambo. Tříska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Deteşan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Samson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 52%, LIONS of ZdennyKING 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK MIKY Batelov - LIONS of ZdennyKING 1:1

47e minuut.
Szymczycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczycha speelt de bal door. Mulambo onderschept slim de pass. Piipari is nu in balbezit. Piipari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Samson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pipinos is nu in balbezit. Pipinos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - LIONS of ZdennyKING 2:1

53e minuut.
Pignone probeert de bal aan de voet te houden. Ferestrău kopt de bal weg. Myllyrinne probeert de bal aan de voet te houden. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vallet met een snelle inworp. Szymczycha geeft de bal voor. Sales kan de bal niet met de borst controleren. Piipari rent richting de bal. Piipari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Mertol komt het veld opgelopen. Vallet met de inworp. Szymczycha geeft een lange en hoge pass. Tříska springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Vallet geeft een hoge lob. Peraić geeft de bal voor. Ferestrău rent richting de bal. Piipari onderschept slim de pass. Piipari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Voreadis rent richting de bal. Voreadis passt de bal zonder na te denken. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone haalt uit met een fantastische trap. Müürsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK MIKY Batelov - LIONS of ZdennyKING 2:2

79e minuut.
Deteşan passt de bal zonder na te denken. Peraić bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraić geeft een lange en hoge pass. Tříska maakt een snoekduik en kopt de bal. Samson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vallet rent richting de bal. Vallet passt de bal met de wreef. Szymczycha met een sublieme pass. Tříska rent richting de bal. Tříska schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Irala kopt de bal weg. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chepilov onderschept slim de pass. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pignone is nu in balbezit. Pignone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - LIONS of ZdennyKING 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 41%, LIONS of ZdennyKING 59%.
FK MIKY Batelov - LIONS of ZdennyKING 2:3