Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konečná Kladeruby nad Oslavou
koda Tactiek Pokus
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 52.4
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Martini onderschept slim de pass. Hoefkens met een sublieme pass. Rukavytsya rent richting de bal. Rukavytsya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Kladeruby nad Oslavou 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balboni met de inworp. Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Was geeft een hoge lob. Klungelig pakt Simantidis de bal. Peluffo bokst de bal weg.

12e minuut.
Deya rent richting de bal. Martini verovert de bal door een tackle van achteren. Rukavytsya rent richting de bal. Rukavytsya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Kladeruby nad Oslavou 0:2

15e minuut.
Griţ verovert de bal door een tackle van achteren. Griţ met een sublieme pass. Balboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni geeft een hoge lob. Yiğitsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Griţ passt de bal zonder na te denken. Balboni rent richting de bal. Balboni met een sublieme pass. Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Kladeruby nad Oslavou 1:2

26e minuut.
Yiğitsoy is nu in balbezit. Chancellor onderschept slim de pass. Chancellor geeft een lange en hoge pass. Martini rent richting de bal. Martini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Deya heeft problemen om de bal te vangen. Deya geeft een hoge lob. Bobrov kopt de bal weg. Klungelig pakt Prispichilo de bal. Hoefkens geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bobrov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lutuc met de inworp. Was rent richting de bal. Was haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Martini is nu in balbezit. Rukavytsya rent richting de bal. Martini rent richting de bal. Martini schiet op doel. Ferrelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Kladeruby nad Oslavou 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 52%, Kladeruby nad Oslavou 48%.
FC Konečná - Kladeruby nad Oslavou 1:3

51e minuut.
Łoza geeft een lange en hoge pass. Griţ is nu in balbezit. Hoefkens begaat een overtreding. Hoefkens krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Chancellor rent richting de bal. Chancellor geeft de bal voor. Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya schiet op doel. Ferrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Buitenspel voor Martini. Goede buitenspelval van de verdediging. Griţ neemt vlug de vrije trap. Balboni kopt de bal weg. Yiğitsoy rent richting de bal. Yiğitsoy haalt uit met een fantastische trap. Peluffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Łoza probeert de bal aan de voet te houden. Yiğitsoy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gia Huy maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Rukavytsya de bal. Rukavytsya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Kladeruby nad Oslavou 1:4

62e minuut.
Rossen passt de bal met de wreef. Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Was schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Was is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Rukavytsya maakt een snoekduik en kopt de bal. Martini rent richting de bal. Moldoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rukavytsya rent richting de bal. Rukavytsya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Kladeruby nad Oslavou 1:5

68e minuut.
Simantidis geeft een hoge lob. Deya geeft een lange en hoge pass. Łoza heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitsoy rent richting de bal. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peluffo probeert naar een medespeler te passen. Gia Huy kopt de bal weg. Lutuc probeert de bal met de borst te controleren. Hoefkens onderschept slim de pass. Hoefkens geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Deya met een harde bal richting middenveld. Simantidis kopt de bal weg. Hoefkens speelt de bal door. Klungelig pakt Martini de bal. Martini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Griţ met een snelle inworp. Syvänoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvänoja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yiğitsoy de bal. Yiğitsoy haalt uit met een fantastische trap. Peluffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 59%, Kladeruby nad Oslavou 41%.
FC Konečná - Kladeruby nad Oslavou 1:5