Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nac Mac Feegle TJ kopaná
442 Tactiek krutor
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 41.5
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Bronyzas met een sublieme pass. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki passt de bal met de wreef. Bronyzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronyzas geeft de bal voor. Kornout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rakovec heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Chevalier onderschept slim de pass. Bronyzas met een sublieme pass. Klungelig pakt Chodacki de bal. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Chodacki verovert de bal door een tackle van achteren. Cuvillier met een sublieme pass. Bronyzas rent richting de bal. Bronyzas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - TJ kopaná 0:1

8e minuut.
Rakovec geeft een hoge lob. Schuh kopt de bal weg. Cuvillier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cuvillier heeft problemen om de bal te vangen. Cuvillier probeert naar een medespeler te passen. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - TJ kopaná 0:2

12e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Cuvillier onderschept slim de pass. Cuvillier passt de bal in één keer door. Chodacki heeft problemen om de bal te vangen. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. Kornout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Benito is nu in balbezit. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki passt de bal met de wreef. Daar is Bronyzas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronyzas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - TJ kopaná 0:3

16e minuut.
Ervín is nu in balbezit. Chiodaroli is nu in balbezit. Ervín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ervín krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Inworp. Chevalier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuvillier geeft een hoge lob. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. Kornout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bronyzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronyzas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - TJ kopaná 0:4

21e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Cuvillier speelt de bal door. Chodacki is nu in balbezit. Bronyzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronyzas haalt uit met een fantastische trap. Kornout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Cuvillier onderschept slim de pass. Bronyzas probeert naar een medespeler te passen. Chodacki rent richting de bal. Chodacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chodacki rent richting de bal. Chodacki geeft een lange en hoge pass. Svojsík kopt de bal weg. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cuvillier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chodacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krombholc rent richting de bal. Chodacki verovert de bal door een tackle van achteren. Chodacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Krombholc is nu in balbezit. Chodacki verovert de bal door een tackle van achteren. Chodacki passt de bal met de wreef. Svojsík is nu in balbezit. Bronyzas onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - TJ kopaná 0:5

40e minuut.
Rakovec geeft de bal voor. Inworp. Benito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuvillier is nu in balbezit. Cuvillier geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Bronyzas kan de bal niet met de borst controleren. Kornout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bronyzas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - TJ kopaná 0:6

40e minuut.
Papachristoforou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronyzas onderschept slim de pass. Bronyzas speelt de bal door. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cuvillier is nu in balbezit. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benítez krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Balšánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Balšánek geeft de bal voor. Schuh probeert naar een medespeler te passen. Chodacki rent richting de bal. Chodacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nac Mac Feegle 83%, TJ kopaná 17%.
Nac Mac Feegle - TJ kopaná 0:6

52e minuut.
Chiodaroli is nu in balbezit. Chiodaroli passt de bal zonder na te denken. Cuvillier met een sublieme pass. Chodacki rent richting de bal. Chodacki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Lipcsei onderschept slim de pass. Lipcsei passt de bal zonder na te denken. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki schiet op doel. Kornout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - TJ kopaná 0:7

64e minuut.
Cuvillier probeert naar een medespeler te passen. Rakovec rent richting de bal. Rakovec passt de bal zonder na te denken. Chodacki rent richting de bal. Chodacki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Chiodaroli verovert de bal door een tackle van achteren. Chiodaroli probeert naar een medespeler te passen. Bronyzas is nu in balbezit. Bronyzas haalt uit met een fantastische trap. Svojsík probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Priidiks komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Chiodaroli passt de bal in één keer door. Ervín is nu in balbezit. Ervín passt de bal in één keer door. Chodacki rent richting de bal. Chodacki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bronyzas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Benito speelt de bal door. Daar is Krombholc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priidiks probeert naar een medespeler te passen. Chodacki rent richting de bal. Chodacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Priidiks rent richting de bal. Priidiks passt de bal met de wreef. Bronyzas met een sublieme pass. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bronyzas rent richting de bal. Bronyzas passt de bal zonder na te denken. Priidiks rent richting de bal. Chodacki rent richting de bal. Chodacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - TJ kopaná 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nac Mac Feegle 62%, TJ kopaná 38%.
Nac Mac Feegle - TJ kopaná 0:8