Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Trojovice Boby Brno
DEF Tactiek Boby je Boby
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 35.6
goed Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
bin Khalil speelt de bal door. Baležentis is nu in balbezit. Baležentis probeert naar een medespeler te passen. bin Khalil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Khalil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Trojovice - Boby Brno 0:1

10e minuut.
Pyk kopt de bal weg. Schmalz heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Minh is nu in balbezit. Ðức Minh schiet op doel. Szaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Trojovice - Boby Brno 1:1

13e minuut.
Hałgas passt de bal in één keer door. Daar is Ðức Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyk rent richting de bal. Ðức Minh rent richting de bal. Ðức Minh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Remírez is nu in balbezit. Ðức Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Minh passt de bal met de wreef. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Stoichkov komt het veld opgelopen.

34e minuut.
bin Khalil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas passt de bal zonder na te denken. Ðức Minh rent richting de bal. Ðức Minh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salos komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Grote geeft een hoge lob. Hertl rent richting de bal. Hertl met een sublieme pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Szaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Trojovice 34%, Boby Brno 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Trojovice - Boby Brno 1:1

59e minuut.
Allegrini speelt de bal door. Škréta rent richting de bal. Pyk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pyk naar de kleedkamers voor een vroege douche. Škréta raakt geblesseerd tijdens het duel. Robles komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Szczypkowski speelt de bal door. Ðức Minh rent richting de bal. Ðức Minh geeft een lange en hoge pass. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Inworp. Vajco komt het veld opgelopen. Moldoveanu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Vajco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vargas is nu in balbezit. Vargas passt de bal zonder na te denken. Ðức Minh rent richting de bal. Ðức Minh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Schmalz probeert naar een medespeler te passen. Baležentis rent richting de bal. Baležentis passt de bal zonder na te denken. Robles is nu in balbezit. Robles draait met de bal, schiet en ... Omgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Trojovice 41%, Boby Brno 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Trojovice - Boby Brno 1:1