Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Octopus FK MIKY Batelov
4-4-2 Tactiek -)
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 59.3
very good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Tomaszczyk rent richting de bal. Tomaszczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szymczycha de bal. Szymczycha geeft een lange en hoge pass. Mertol maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Piipari is nu in balbezit. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Piipari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cornelio geeft een hoge lob. Inworp. Peraić met de inworp. Deteşan is nu in balbezit. Deteşan geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Piipari bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu onderschept slim de pass. Szymczycha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Văcăroiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Văcăroiu kan niet meer verder spelen. Kun komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Vucetich rent richting de bal. Vucetich passt de bal in één keer door. Szymczycha speelt de bal door. Mertol rent richting de bal. Mertol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Piipari probeert naar een medespeler te passen. Peraić is nu in balbezit. Peraić geeft de bal voor. Mertol springt en kopt de bal. Nalot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Octopus - FK MIKY Batelov 0:1

14e minuut.
Vucetich kan de bal niet met de borst controleren. Roos is nu in balbezit. Roos passt de bal zonder na te denken. Grociak rent richting de bal. Grociak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Müürsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Szymczycha rent richting de bal. Szymczycha geeft een lange en hoge pass. Mertol rent richting de bal. Mertol draait met de bal, schiet en ... Nalot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grociak is nu in balbezit. Grociak passt de bal met de wreef. Piipari heeft problemen om de bal te vangen. Piipari geeft een lange en hoge pass. Mertol heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Myllyrinne probeert naar een medespeler te passen. Szymczycha is nu in balbezit. Szymczycha geeft de bal voor. Tomaszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Nalot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Octopus - FK MIKY Batelov 0:2

25e minuut.
Tomaszczyk passt de bal zonder na te denken. Piipari rent richting de bal. Mertol is nu in balbezit. Mertol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Octopus - FK MIKY Batelov 0:3

26e minuut.
Bonić rent richting de bal. Bonić passt de bal met de wreef. Roos rent richting de bal. Roos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kobyłecki probeert naar een medespeler te passen. Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun geeft de bal voor. Roos is nu in balbezit. Roos haalt uit met een fantastische trap. Müürsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Szymczycha is nu in balbezit. Szymczycha geeft de bal voor. Mertol rent richting de bal. Mertol schiet op doel. Nalot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Octopus - FK MIKY Batelov 0:4

37e minuut.
Mertol is nu in balbezit. Mertol geeft een lange en hoge pass. Peraić probeert naar een medespeler te passen. Deteşan rent richting de bal. Deteşan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Piipari is nu in balbezit. Piipari passt de bal met de wreef. Mertol is nu in balbezit. Mertol schiet op doel. Nalot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Octopus - FK MIKY Batelov 0:5

41e minuut.
Piipari speelt de bal door. Tomaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomaszczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Deteşan komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Deteşan passt de bal met de wreef. Mertol rent richting de bal. Mertol passt de bal met de wreef. Tomaszczyk rent richting de bal. Tomaszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Octopus 71%, FK MIKY Batelov 29%.
FC Octopus - FK MIKY Batelov 0:5

46e minuut.
Tříska komt het veld opgelopen. Myszkowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mara verovert de bal door een tackle van achteren. Mara passt de bal in één keer door. Szymczycha rent richting de bal. Szymczycha geeft een hoge lob. Tříska krijgt zijn hoofd ertegen. Nalot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Tříska is nu in balbezit. Tříska draait met de bal, schiet en ... Šotra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peraić neemt de hoekschop. Nalot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Vucetich kopt de bal weg. Kobyłecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szymczycha probeert naar een medespeler te passen. Piipari rent richting de bal. Piipari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Octopus - FK MIKY Batelov 0:6

56e minuut.
Nalot probeert naar een medespeler te passen. Cəlilov kopt de bal weg. Roos is nu in balbezit. Roos haalt uit met een fantastische trap. Myszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Octopus - FK MIKY Batelov 1:6

57e minuut.
Deteşan met een sublieme pass. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šotra. Tříska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deteşan komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Piipari onderschept slim de pass. Piipari passt de bal zonder na te denken. Peraić speelt de bal door. Tříska rent richting de bal. Tříska draait met de bal, schiet en ... Nalot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Doeltrap. Myszkowski trapt de bal weg. Peraić kopt de bal weg. Klungelig pakt Tříska de bal. Tříska draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kun met de inworp. Daar is Bonić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonić geeft de bal voor. Roos maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Myszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Szymczycha geeft een hoge lob. Tříska springt en kopt de bal. Daar is Šotra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan haalt uit met een fantastische trap. Nalot bokst de bal weg.

78e minuut.
Cəlilov passt de bal met de wreef. Daar is Roos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deteşan met een sublieme pass. Mertol is nu in balbezit. Mertol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Grociak is nu in balbezit. Grociak met een sublieme pass. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos draait met de bal, schiet en ... Myszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Octopus - FK MIKY Batelov 2:6

80e minuut.
Pipinos komt het veld opgelopen. Vallet komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Szymczycha is nu in balbezit. Szymczycha passt de bal in één keer door. Piipari speelt de bal door. Pipinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinos draait met de bal, schiet en ... Nalot bokst de bal weg.

83e minuut.
Klungelig pakt Vallet de bal. Piipari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonić krijgt een gele kaart. Piipari raakt geblesseerd tijdens het duel. Bəşirli komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Chepilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkowski geeft een lange en hoge pass. Baranga kopt de bal weg. Daar is Piipari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kun geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Octopus 55%, FK MIKY Batelov 45%.
FC Octopus - FK MIKY Batelov 2:6