Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konečná Parta 66
koda Tactiek 4-3-3-
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 63.1
adequate Schieten formidable
solid Passen very good
outstanding Verdedigen very good


7e minuut.
Rossen rent richting de bal. Vejtruba rent richting de bal. Rossen rent richting de bal. Vejtruba geeft de bal voor. Yiğitsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nicoń passt de bal in één keer door. Makuch probeert naar een medespeler te passen. Vafeas rent richting de bal. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə draait met de bal, schiet en ... Ferrelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Cernat onderschept slim de pass. Cernat passt de bal met de wreef. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch is nu in balbezit. Makuch draait met de bal, schiet en ... Ferrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Vafeas kopt de bal weg. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Akifzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap. Ferrelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Parta 66 0:1

28e minuut.
Pascal rent richting de bal. Pascal passt de bal in één keer door. Makuch is nu in balbezit. Makuch geeft de bal voor. Vafeas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nicoń geeft een hoge lob. Lutuc rent richting de bal. Lutuc met een sublieme pass. Vejtruba geeft de bal voor. Yiğitsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Muntean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Daar is Akifzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernat speelt de bal door. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Parta 66 0:2

37e minuut.
Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas passt de bal met de wreef. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Parta 66 0:3

39e minuut.
Bolesta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cidoncha rent richting de bal. Cidoncha geeft de bal voor. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cernat kopt de bal weg. Daar is Vafeas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vejtruba maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vejtruba moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vejtruba schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vafeas raakt geblesseerd tijdens het duel. Vafeas wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 64%, Parta 66 36%.
FC Konečná - Parta 66 0:3

46e minuut.
Theiss controleert de bal met de borst. Makuch is nu in balbezit. Makuch passt de bal met de wreef. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas draait met de bal, schiet en ... Ferrelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Deya geeft de bal voor. Theiss is nu in balbezit. Theiss probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yiğitsoy de bal. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Muntean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Akifzadə speelt de bal door. Vafeas is nu in balbezit. Makuch rent richting de bal. Makuch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Parta 66 0:4

52e minuut.
Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolesta onderschept slim de pass. Bolesta passt de bal zonder na te denken. Vafeas heeft problemen om de bal te vangen. Vafeas haalt uit met een fantastische trap. Ferrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Syvänoja geeft de bal voor. Muntean probeert naar een medespeler te passen. Akifzadə speelt de bal door. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Ferrelli bokst de bal weg. Vafeas rent richting de bal. Vafeas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Moldoveanu passt de bal met de wreef. Daar is Bolesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolesta speelt de bal door. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cernat passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deya de bal. Vafeas verovert de bal door een tackle van achteren. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas haalt uit met een fantastische trap. Ferrelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Parta 66 0:5

65e minuut.
Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat speelt de bal door. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas haalt uit met een fantastische trap. Ferrelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Parta 66 0:6

77e minuut.
Bolesta verovert de bal door een tackle van achteren. Bolesta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vafeas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vafeas schiet op doel. Ferrelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Parta 66 0:7

83e minuut.
Makuch rent richting de bal. Makuch passt de bal in één keer door. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cernat kopt de bal weg. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch probeert naar een medespeler te passen. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Parta 66 0:8

86e minuut.
Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Griţ rent richting de bal. Met opzet legt Vafeas zijn tegenspeler op de grond. Vafeas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 61%, Parta 66 39%.
FC Konečná - Parta 66 0:8