Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milwerton SK Trojovice
jedééém Tactiek DEF
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
18 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 41.9
excellent Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


7e minuut.
Ciampoli kopt de bal weg. Krejča speelt de bal door. Daar is Šimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimo geeft een lange en hoge pass. Davidáš springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Sviatko met een sublieme pass. Šimo rent richting de bal. Šimo speelt de bal door. Hýsek is nu in balbezit. Hýsek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - SK Trojovice 1:0

14e minuut.
Szczypkowski geeft de bal voor. Krejča kopt de bal weg. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Tvarůžek is nu in balbezit. Tvarůžek schiet op doel. Omgiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Šimo rent richting de bal. Šimo passt de bal in één keer door. Hýsek is nu in balbezit. Hýsek geeft een lange en hoge pass. Davidáš maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - SK Trojovice 2:0

17e minuut.
Sviatko verovert de bal door een tackle van achteren. Sviatko probeert naar een medespeler te passen. Šimo met een sublieme pass. Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Krejča verovert de bal door een tackle van achteren. Krejča speelt de bal door. Sviatko probeert naar een medespeler te passen. Šimo is nu in balbezit. Šimo geeft de bal voor. Omgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Szczypkowski geeft de bal voor. Levora is nu in balbezit. Levora geeft een hoge lob. Tvarůžek krijgt zijn hoofd ertegen. Omgiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - SK Trojovice 3:0

38e minuut.
Hertl met een snelle inworp. Šmoula rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hýsek. Hýsek krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Grote geeft een lange en hoge pass. Namdar kopt de bal weg. Levora is nu in balbezit. Levora geeft een lange en hoge pass. Tvarůžek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - SK Trojovice 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milwerton 25%, SK Trojovice 75%.
Milwerton - SK Trojovice 4:0

46e minuut.
Ðức Minh met een sublieme pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidáš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Davidáš krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Sviatko controleert de bal met de borst. Sviatko passt de bal met de wreef. Hýsek speelt de bal door. Tvarůžek rent richting de bal. Tvarůžek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hertl bereikt de bal nog maar net als eerste. Namdar onderschept slim de pass. Levora speelt de bal door. Klungelig pakt Davidáš de bal. Davidáš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hýsek geeft een lange en hoge pass. Levora kopt de bal weg. Daar is Císler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidáš is nu in balbezit. Davidáš draait met de bal, schiet en ... Omgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Hnátek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnátek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šimo met een snelle inworp. Hýsek geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Omgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Hnátek verovert de bal door een tackle van achteren. Hnátek speelt de bal door. Szczypkowski rent richting de bal. Sviatko verovert de bal door een tackle van achteren. Sviatko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Tvarůžek rent richting de bal. Hýsek speelt de bal door. Davidáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidáš draait met de bal, schiet en ... Omgiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - SK Trojovice 5:0

77e minuut.
Doeltrap. Omgiewicz met een harde bal richting middenveld. Šimo kopt de bal weg. Daar is Tvarůžek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tvarůžek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sviatko speelt de bal door. Šimo speelt de bal door. Tvarůžek rent richting de bal. Tvarůžek haalt uit met een fantastische trap. Omgiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - SK Trojovice 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milwerton 25%, SK Trojovice 75%.
Milwerton - SK Trojovice 6:0