Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: ZdennyKING's
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22224
LIONS of ZdennyKING Nac Mac Feegle
force def Tactiek 442
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 22.8
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


2e minuut.
Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala met een sublieme pass. Daar is Benedetich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irala is nu in balbezit. Irala geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Papachristoforou is nu in balbezit. Ferestrău onderschept slim de pass. Ferestrău passt de bal met de wreef. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 1:0

6e minuut.
Papachristoforou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hlobil komt het veld opgelopen.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kornout met een harde bal richting middenveld. Turbatu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pignone de bal onder controle te krijgen. Pignone schiet op doel. Kornout bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balšánek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferestrău probeert naar een medespeler te passen. Pignone rent richting de bal. Pignone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pignone is nu in balbezit. Pignone draait met de bal, schiet en ... Kornout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kornout met een harde bal richting middenveld. Pignone kopt de bal weg. Turbatu heeft problemen om de bal te vangen. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Irala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turbatu rent richting de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Kornout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 2:0

20e minuut.
Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela speelt de bal door. Pignone probeert de bal met de borst te controleren. Pignone draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 3:0

22e minuut.
Ervín is nu in balbezit. Voreadis verovert de bal door een tackle van achteren. Voreadis probeert naar een medespeler te passen. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Balšánek geeft een lange en hoge pass. Benedetich met een sublieme pass. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala geeft de bal voor. Pignone springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Carosi geeft een hoge lob. Turbatu kopt de bal weg. Pignone rent richting de bal. Pignone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 4:0

38e minuut.
Turbatu rent richting de bal. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala passt de bal in één keer door. Pignone is nu in balbezit. Pignone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis passt de bal in één keer door. Pignone is nu in balbezit. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONS of ZdennyKING 16%, Nac Mac Feegle 84%.
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 5:0

48e minuut.
Irala probeert naar een medespeler te passen. Turbatu heeft problemen om de bal te vangen. Turbatu passt de bal zonder na te denken. Pignone rent richting de bal. Pignone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Irala kopt de bal weg. Turbatu rent richting de bal. Benedetich probeert naar een medespeler te passen. Pignone is nu in balbezit. Pignone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 6:0

54e minuut.
Benedetich onderschept slim de pass. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu passt de bal in één keer door. Daar is Pignone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pignone draait met de bal, schiet en ... Kornout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Irala neemt de hoekschop. Pignone springt en kopt de bal. Kornout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Ferestrău kopt de bal weg. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala passt de bal met de wreef. Pignone heeft problemen om de bal te vangen. Pignone schiet op doel. Kornout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 7:0

56e minuut.
Jirsák heeft problemen om de bal te vangen. Jirsák passt de bal zonder na te denken. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone verovert de bal door een tackle van achteren. Pignone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 8:0

60e minuut.
Turbatu met een sublieme pass. Valenzuela met een sublieme pass. Benedetich speelt de bal door. Pignone rent richting de bal. Pignone draait met de bal, schiet en ... Kornout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 9:0

63e minuut.
Voříšek geeft de bal voor. Inworp. Irala met de inworp. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Benedetich verovert de bal door een tackle van achteren. Benedetich probeert naar een medespeler te passen. Ferestrău speelt de bal door. Pignone rent richting de bal. Pignone schiet op doel. Kornout bokst de bal weg.

67e minuut.
Benedetich passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Irala de bal. Irala probeert naar een medespeler te passen. Pignone is nu in balbezit. Pignone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 10:0

71e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Krombholc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău speelt de bal door. Pignone rent richting de bal. Pignone schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 11:0

74e minuut.
Turbatu probeert de bal met de borst te controleren. Krombholc rent richting de bal. Turbatu onderschept slim de pass. Turbatu passt de bal met de wreef. Ferestrău geeft de bal voor. Paal! Pignone is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 12:0

77e minuut.
Daar is Pignone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pignone passt de bal zonder na te denken. Irala met een sublieme pass. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone schiet op doel. Kornout bokst de bal weg.

83e minuut.
Voříšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Voříšek geeft een hoge lob. Irala met een sublieme pass. Turbatu heeft problemen om de bal te vangen. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Kornout met een harde bal richting middenveld. Daar is Krombholc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONS of ZdennyKING 12%, Nac Mac Feegle 88%.
LIONS of ZdennyKING - Nac Mac Feegle 13:0