Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boby Brno FKBazantnice
Boby je Boby Tactiek mydefend
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 49.3
adequate Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen solid


3e minuut.
Demeter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roller met een snelle inworp. Aller rent richting de bal. Aller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Turban is nu in balbezit. Turban passt de bal in één keer door. Daar is Aller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aller draait met de bal, schiet en ... Szaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boby Brno - FKBazantnice 0:1

29e minuut.
Daar is Škréta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaltmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltmann met een sublieme pass. Aller is nu in balbezit. Aller haalt uit met een fantastische trap. Szaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Allegrini is nu in balbezit. Kaltmann onderschept slim de pass. Kaltmann passt de bal in één keer door. Aller is nu in balbezit. Aller schiet op doel. Szaliński bokst de bal weg.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salos komt het veld opgelopen. Stoichkov komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Remírez is nu in balbezit. Remírez probeert naar een medespeler te passen. Šifalda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aller de bal. Aller schiet op doel. Szaliński bokst de bal weg. Turban rent richting de bal. Turban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cikryt speelt de bal door. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz passt de bal zonder na te denken. Salos is nu in balbezit. Salos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Šifalda rent richting de bal. Šifalda passt de bal zonder na te denken. Turban is nu in balbezit. Turban heeft problemen om de bal te vangen. Turban schiet op doel. Szaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Turban is nu in balbezit. Turban geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Schmalz speelt de bal door. Šifalda rent richting de bal. Šifalda speelt de bal door. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller haalt uit met een fantastische trap. Szaliński bokst de bal weg. Klungelig pakt Schmalz de bal. Turban bereikt de bal nog maar net als eerste. Turban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boby Brno - FKBazantnice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boby Brno 63%, FKBazantnice 37%.
Boby Brno - FKBazantnice 0:2

46e minuut.
Pamungkas rent richting de bal. Pamungkas geeft een hoge lob. Aller rent richting de bal. Aller geeft de bal voor. Turban krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boby Brno - FKBazantnice 0:3

48e minuut.
Svozil komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Szaliński met een sublieme pass. Baležentis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baležentis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salos de bal. Salos schiet op doel. Vozka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Šifalda passt de bal in één keer door. Svozil bereikt de bal nog maar net als eerste. Svozil geeft de bal voor. Aller is nu in balbezit. Aller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Remírez rent richting de bal. Remírez geeft een lange en hoge pass. Baležentis kopt de bal weg. Salos rent richting de bal. Salos schiet op doel. Vozka bokst de bal weg.

64e minuut.
Doeltrap. Moldoveanu komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen. Vajco komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Roller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aller de bal. Allegrini rent richting de bal. Aller verovert de bal door een tackle van achteren. Aller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szaliński trapt de bal weg. Svozil kopt de bal weg. Turban bereikt de bal nog maar net als eerste. Turban haalt uit met een fantastische trap. Szaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Remírez geeft een hoge lob. Daar is Šifalda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turban rent richting de bal. Turban schiet op doel. Szaliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boby Brno - FKBazantnice 0:4

81e minuut.
Schmalz kan de bal niet met de borst controleren. Aller rent richting de bal. Demeter is nu in balbezit. Aller onderschept slim de pass. Aller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Turban haalt uit met een fantastische trap. Szaliński probeert naar een medespeler te passen. Šifalda probeert naar een medespeler te passen. Turban bereikt de bal nog maar net als eerste. Turban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Remírez met de inworp. Vajco is nu in balbezit. Šifalda verovert de bal door een tackle van achteren. Turban is nu in balbezit. Turban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boby Brno 62%, FKBazantnice 38%.
Boby Brno - FKBazantnice 0:4