Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19835
AC Milan !!! Zbrojovka1913!!
am I right? Tactiek 442
43% Balbezit 57%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 63.7
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Pietka probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mouha de bal onder controle te krijgen. Hałapacz rent richting de bal. Kristka rent richting de bal. Kristka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Grandela passt de bal zonder na te denken. Berescu met een sublieme pass. Gruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszka geeft een hoge lob. Wasielkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan !!! - Zbrojovka1913!! 0:1

17e minuut.
Rozhukaniec geeft een hoge lob. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu begaat een overtreding. Hałapacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rozhukaniec wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Grandela de bal. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec speelt de bal door. Kristka is nu in balbezit. Kristka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan !!! - Zbrojovka1913!! 1:1

24e minuut.
Gruszka geeft een hoge lob. Lucini kopt de bal weg. Berescu speelt de bal door. Klungelig pakt Gruszka de bal. Gruszka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wasielkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Becerra geeft de bal voor. Hałapacz kopt de bal weg. Kristka rent richting de bal. Kristka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka passt de bal met de wreef. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz schiet op doel. Barulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan !!! - Zbrojovka1913!! 2:1

32e minuut.
Gruszka rent richting de bal. Gruszka passt de bal zonder na te denken. Jiade is nu in balbezit. Jiade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan !!! - Zbrojovka1913!! 2:2

40e minuut.
Gruszka met een sublieme pass. Grandela rent richting de bal. Grandela speelt de bal door. Wasielkiewicz is nu in balbezit. Wasielkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan !!! 45%, Zbrojovka1913!! 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan !!! - Zbrojovka1913!! 2:2

51e minuut.
Jiade rent richting de bal. Vernidub legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jiade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grandela zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lindner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan !!! - Zbrojovka1913!! 2:3

56e minuut.
Wasielkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietka onderschept slim de pass. Pietka speelt de bal door. Kristka rent richting de bal. Kristka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cravo is nu in balbezit. Barulski met een sublieme pass. Mouha kopt de bal weg. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pietka verovert de bal door een tackle van achteren. Wasielkiewicz is nu in balbezit. Becerra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Becerra krijgt een gele kaart. Wasielkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grandela neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lindner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan !!! - Zbrojovka1913!! 2:4

66e minuut.
Gruszka is nu in balbezit. Klungelig pakt Gruszka de bal. Gruszka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jiade de bal. Jiade schiet op doel. Lindner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Grandela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gruszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruszka met een sublieme pass. Jiade bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiade schiet op doel. Lindner bokst de bal weg.

88e minuut.
Becerra passt de bal met de wreef. Kristka rent richting de bal. Niţescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niţescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan !!! 43%, Zbrojovka1913!! 57%.
AC Milan !!! - Zbrojovka1913!! 2:4