Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KRÁLOVO POLE FC West Bohemia
RADEGAST Tactiek 4-3-3-DEF
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
5 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
61 gemiddelde waardering 53.9
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


14e minuut.
Tobler passt de bal in één keer door. Fisher rent richting de bal. Vallai rent richting de bal. Vallai haalt uit met een fantastische trap. van Kerckhove probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - FC West Bohemia 0:1

20e minuut.
Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez speelt de bal door. Šmicer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmicer geeft een hoge lob. Kudela springt en kopt de bal. Čurda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pîrvu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KRÁLOVO POLE - FC West Bohemia 1:1

33e minuut.
Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Šmicer kopt de bal weg. Koromilas rent richting de bal. Koromilas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - FC West Bohemia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KRÁLOVO POLE 33%, FC West Bohemia 67%.
FC KRÁLOVO POLE - FC West Bohemia 2:1

46e minuut.
Berteloot komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Berteloot verovert de bal door een tackle van achteren. Berteloot met een sublieme pass. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koromilas schiet op doel. Čurda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Tobler onderschept slim de pass. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez geeft de bal voor. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - FC West Bohemia 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KRÁLOVO POLE 32%, FC West Bohemia 68%.
FC KRÁLOVO POLE - FC West Bohemia 3:1