Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Haluzaři 1. FC Pikovar Tábor
442 Tactiek 442 (352) def
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Phong met een sublieme pass. Skurský is nu in balbezit. Skurský geeft de bal voor. Daar is De Rosario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Rosario schiet op doel. Cardenal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Korshikov passt de bal zonder na te denken. Keel is nu in balbezit. Keel geeft de bal voor. Korshikov rent richting de bal. Korshikov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - 1. FC Pikovar Tábor 0:1

14e minuut.
Prohászka passt de bal in één keer door. Skurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Skurský geeft een lange en hoge pass. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kacovský passt de bal zonder na te denken. Skurský speelt de bal door. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong haalt uit met een fantastische trap. Cardenal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Haluzaři - 1. FC Pikovar Tábor 1:1

25e minuut.
Bakolas is nu in balbezit. Bakolas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skurský met de inworp. Prohászka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cardenal met een sublieme pass. Chrapowicki kopt de bal weg. Korshikov rent richting de bal. Korshikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Keel kopt de bal weg. Maisinger probeert naar een medespeler te passen. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korshikov haalt uit met een fantastische trap. Ismaili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - 1. FC Pikovar Tábor 1:2

41e minuut.
Stepanov passt de bal in één keer door. Maisinger rent richting de bal. Maisinger passt de bal in één keer door. Korshikov rent richting de bal. Korshikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Haluzaři 48%, 1. FC Pikovar Tábor 52%.
Fc Haluzaři - 1. FC Pikovar Tábor 1:2

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrapowicki met een snelle inworp. Alameda is nu in balbezit. Alameda geeft een hoge lob. Ryfka verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Stuchlík met de inworp. Skurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaloč begaat een overtreding. Kaloč krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias met een sublieme pass. Skurský is nu in balbezit. Skurský probeert naar een medespeler te passen. Phong rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skurský zal de hoekschop nemen. Phong kopt de bal weg. De Rosario rent richting de bal. Cardenal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Iglesias geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stepanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrapowicki geeft een lange en hoge pass. Korshikov springt en kopt de bal. Ismaili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Alameda speelt de bal door. Maisinger met een sublieme pass. Ryfka bereikt de bal nog maar net als eerste. Korshikov onderschept slim de pass. Korshikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - 1. FC Pikovar Tábor 1:3

79e minuut.
Alameda bereikt de bal nog maar net als eerste. Alameda geeft een lange en hoge pass. Daar is Ryfka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisinger rent richting de bal. Maisinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Matýzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrapowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapowicki passt de bal in één keer door. Korshikov rent richting de bal. Korshikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Copos onderschept slim de pass. Prohászka rent richting de bal. Prohászka passt de bal in één keer door. Phong rent richting de bal. Phong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Haluzaři 52%, 1. FC Pikovar Tábor 48%.
Fc Haluzaři - 1. FC Pikovar Tábor 1:3