Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The London Gunners Funky Gorilla
Normal Tactiek FOside
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 53.8
average Schieten outstanding
poor Passen excellent
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Horvath is nu in balbezit. Horvath passt de bal met de wreef. Foldyna heeft problemen om de bal te vangen. Foldyna schiet op doel. Pavián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:1

4e minuut.
Pagani probeert naar een medespeler te passen. Remeš kan de bal niet met de borst controleren. Remeš speelt de bal door. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:2

11e minuut.
Remeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Remeš speelt de bal door. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:3

13e minuut.
Pagani probeert naar een medespeler te passen. Remeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Remeš speelt de bal door. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:4

15e minuut.
Remeš met de inworp. Jirák rent richting de bal. Jirák passt de bal in één keer door. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pavián trapt de bal weg. Mansur kopt de bal weg. Kostkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wlatczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlatczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Foldyna met een sublieme pass. Pagani is nu in balbezit. Pagani passt de bal met de wreef. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:5

20e minuut.
Lakomý bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák verovert de bal door een tackle van achteren. Jirák passt de bal in één keer door. Daar is Horvath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvath draait met de bal, schiet en ... Pavián bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Horvath rent richting de bal. Horvath probeert naar een medespeler te passen. Jirák probeert naar een medespeler te passen. Foldyna rent richting de bal. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:6

27e minuut.
Ernster kopt de bal weg. Jirák is nu in balbezit. Jirák met een sublieme pass. Daar is Foldyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Horvath heeft problemen om de bal te vangen. Horvath draait met de bal, schiet en ... Gdoule probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:7

31e minuut.
Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Gdoule probeert de bal aan de voet te houden. Pagani rent richting de bal. Pagani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pavián trapt de bal weg. Pagani kopt de bal weg. Klungelig pakt Kamiš de bal. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:8

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pavián trapt de bal weg. Pagani kopt de bal weg. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ernster probeert naar een medespeler te passen. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák speelt de bal door. Daar is Foldyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. Pavián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel. Pavián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:9

42e minuut.
Remeš verovert de bal door een tackle van achteren. Remeš probeert naar een medespeler te passen. Lakomý is nu in balbezit. Foldyna verovert de bal door een tackle van achteren. Foldyna passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ernster passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jirák de bal. Jirák probeert naar een medespeler te passen. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The London Gunners 70%, Funky Gorilla 30%.
The London Gunners - Funky Gorilla 0:10

48e minuut.
Jirák verovert de bal door een tackle van achteren. Jirák met een sublieme pass. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Pavián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:11

51e minuut.
Pavián met een harde bal richting middenveld. Pagani is nu in balbezit. Pagani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Horvath de bal. Horvath schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:12

55e minuut.
Daar is Remeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remeš speelt de bal door. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:13

59e minuut.
Jirák speelt de bal door. Ernster is nu in balbezit. Ernster met een sublieme pass. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Mansur probeert naar een medespeler te passen. Lakomý heeft problemen om de bal te vangen. Ernster speelt de bal door. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:14

62e minuut.
Remeš speelt de bal door. Klungelig pakt Horvath de bal. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jirák kopt de bal weg. Remeš speelt de bal door. Foldyna rent richting de bal. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Pavián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:15

65e minuut.
Jirák rent richting de bal. Jirák met een sublieme pass. Lakomý is nu in balbezit. Foldyna onderschept slim de pass. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:16

69e minuut.
Jirák is nu in balbezit. Horvath is nu in balbezit. Jirák probeert naar een medespeler te passen. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Jirák is nu in balbezit. Jirák passt de bal in één keer door. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel. Gdoule probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:17

70e minuut.
Gdoule geeft de bal voor. Remeš kopt de bal weg. Horvath rent richting de bal. Horvath passt de bal zonder na te denken. Houško heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:18

78e minuut.
Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák passt de bal zonder na te denken. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Funky Gorilla 0:19

82e minuut.
Remeš speelt de bal door. Jirák rent richting de bal. Jirák passt de bal met de wreef. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Papík probeert naar een medespeler te passen. Pirella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagani begaat een overtreding. Pagani krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Remeš met een sublieme pass. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Houško tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horvath is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jirák wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The London Gunners 77%, Funky Gorilla 23%.
The London Gunners - Funky Gorilla 0:19