Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hutník Tatran FK VM Fox
442 Tactiek útok
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 33.1
solide Schieten goed
goed Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


11e minuut.
Doupovec rent richting de bal. Doupovec geeft de bal voor. Vybouchnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Vybouchnul draait met de bal, schiet en ... Gabryš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - FK VM Fox 1:0

15e minuut.
Adabakar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Levohradský de bal. Levohradský probeert naar een medespeler te passen. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rampáček is nu in balbezit. Gherghe onderschept slim de pass. Vybouchnul rent richting de bal. Vybouchnul draait met de bal, schiet en ... Gabryš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Žalud heeft problemen om de bal te vangen. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe speelt de bal door. Vybouchnul rent richting de bal. Vybouchnul draait met de bal, schiet en ... Gabryš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gherghe rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Baues probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mignolet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mignolet geeft een hoge lob. Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Levohradský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Gherghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - FK VM Fox 2:0

43e minuut.
Levohradský rent richting de bal. Levohradský geeft een hoge lob. Daar is Rampáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghe rent richting de bal. Gherghe draait met de bal, schiet en ... Gabryš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Boo controleert de bal met de borst. Vykoukal rent richting de bal. Vykoukal met een sublieme pass. Daar is Gherghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - FK VM Fox 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutník Tatran 34%, FK VM Fox 66%.
Hutník Tatran - FK VM Fox 3:0

49e minuut.
Adabakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adabakar geeft een lange en hoge pass. Rampáček kan de bal niet met de borst controleren. Gherghe rent richting de bal. Gherghe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rampáček kopt de bal weg. Ułazik speelt de bal door. Połącarz rent richting de bal. Colling onderschept slim de pass. Colling draait met de bal, schiet en ... De Stefano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Doeltrap. Svrčina komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Žalud kopt de bal weg. Boo controleert de bal met de borst. Boo speelt de bal door. Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Inworp. Aranburu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Hluchý komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Baues met een sublieme pass. Gherghe rent richting de bal. Gallier is nu in balbezit. Gherghe onderschept slim de pass. Gherghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montes komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Vykoukal onderschept slim de pass. Vykoukal geeft de bal voor. Baues kopt de bal weg. Gherghe heeft problemen om de bal te vangen. Gherghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Levohradský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mignolet is nu in balbezit. Baues onderschept slim de pass. Baues geeft de bal voor. Gabryš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Vybouchnul geeft de bal voor. Baues kopt de bal weg. Klungelig pakt Rampáček de bal. Gherghe rent richting de bal. Gherghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - FK VM Fox 4:0

77e minuut.
Heran komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Colling rent richting de bal. Houston rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vybouchnul. Houston is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colling wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ułazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułazik geeft de bal voor. Hristojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutník Tatran 44%, FK VM Fox 56%.
Hutník Tatran - FK VM Fox 4:0