Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: West Stadium
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 48721
FC West Bohemia Zbrojovka1913!!
4-3-3-DEF Tactiek 442
39% Balbezit 61%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 65.4
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


7e minuut.
Grandela probeert naar een medespeler te passen. Gruszka heeft problemen om de bal te vangen. Gruszka speelt de bal door. Jiade rent richting de bal. Jiade draait met de bal, schiet en ... Čurda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Jiade passt de bal met de wreef. Lucini is nu in balbezit. Lucini passt de bal zonder na te denken. Wasielkiewicz rent richting de bal. Wasielkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Čurda met een harde bal richting middenveld. Vallai kopt de bal weg. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher onderschept slim de pass. Fisher haalt uit met een fantastische trap. Barulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Berescu de bal. Fisher rent richting de bal. Colin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher onderschept slim de pass. Fisher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Guyard geeft de bal voor. Čurda speelt de bal door. Vallai kopt de bal weg. Fisher probeert de bal met de borst te controleren. Fisher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Barulski met een sublieme pass. Việt Hải kopt de bal weg. Colin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher onderschept slim de pass. Fisher haalt uit met een fantastische trap. Barulski bokst de bal weg.

32e minuut.
Berescu passt de bal met de wreef. Milošov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milošov passt de bal met de wreef. Fisher rent richting de bal. Fisher haalt uit met een fantastische trap. Barulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Milošov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milošov passt de bal met de wreef. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Zbrojovka1913!! 1:0

41e minuut.
Tobler rent richting de bal. Tobler geeft de bal voor. Muskietorz kopt de bal weg. Fisher rent richting de bal. Fisher haalt uit met een fantastische trap. Barulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Bohemia 52%, Zbrojovka1913!! 48%.
FC West Bohemia - Zbrojovka1913!! 1:0

58e minuut.
Pîrvu geeft een lange en hoge pass. Niţescu speelt de bal door. Lucini is nu in balbezit. Lucini passt de bal in één keer door. Wasielkiewicz rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC West Bohemia - Zbrojovka1913!! 1:1

81e minuut.
Pîrvu is nu in balbezit. Jiade schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pîrvu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čurda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ... Barulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Bohemia 64%, Zbrojovka1913!! 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC West Bohemia - Zbrojovka1913!! 1:1