Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KRÁLOVO POLE AC Milan !!!
RADEGAST Tactiek am I right?
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Koromilas is nu in balbezit. Kudela rent richting de bal. Vernidub verovert de bal door een tackle van achteren. Koromilas rent richting de bal. Koromilas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Šmicer de bal. Šmicer passt de bal zonder na te denken. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koromilas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šmicer met een sublieme pass. Kousalík rent richting de bal. Kousalík speelt de bal door. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pietka onderschept slim de pass. Pietka geeft een lange en hoge pass. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - AC Milan !!! 0:1

22e minuut.
Daar is Mouha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouha met een sublieme pass. Rozhukaniec met een sublieme pass. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz draait met de bal, schiet en ... van Kerckhove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Šmicer met de inworp. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koromilas raakt geblesseerd tijdens het duel. Koromilas neemt de penalty, wat een uithaal! Chalidin bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Pietka geeft een hoge lob. Cravo is nu in balbezit. Cravo speelt de bal door. Kristka is nu in balbezit. Kristka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rozhukaniec onderschept slim de pass. Koromilas is nu in balbezit. Met opzet legt Rozhukaniec zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rozhukaniec naar de kleedkamers voor een vroege douche. Koromilas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Mouha met een sublieme pass. Cravo rent richting de bal. Cravo passt de bal zonder na te denken. Kristka is nu in balbezit. Kristka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KRÁLOVO POLE 42%, AC Milan !!! 58%.
FC KRÁLOVO POLE - AC Milan !!! 0:1

46e minuut.
Berteloot komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez passt de bal met de wreef. Berteloot rent richting de bal. Berteloot haalt uit met een fantastische trap. Chalidin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Aksnes met een sublieme pass. Domínguez geeft de bal voor. Berteloot rent richting de bal. Berteloot haalt uit met een fantastische trap. Chalidin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KRÁLOVO POLE - AC Milan !!! 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KRÁLOVO POLE 41%, AC Milan !!! 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC KRÁLOVO POLE - AC Milan !!! 1:1