Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Team 1. FC Pikovar Tábor
352 Tactiek 442 (352) def
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 60.9
excellent Schieten formidable
excellent Passen solid
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Fundakowski rent richting de bal. Mureşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşan geeft een lange en hoge pass. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korshikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Klungelig pakt Albergo de bal. Keel rent richting de bal. Keel speelt de bal door. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Fundakowski geeft een hoge lob. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Cardenal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - 1. FC Pikovar Tábor 1:0

12e minuut.
Chrapowicki rent richting de bal. Chrapowicki passt de bal met de wreef. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Korshikov rent richting de bal. Korshikov schiet op doel. Ertemgöz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Leroy is nu in balbezit. Copos begaat een overtreding. Leroy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Queixada met een snel genomen vrije trap. Leroy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak rent richting de bal. Copos onderschept slim de pass. Leroy rent richting de bal. Leroy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Fořt passt de bal met de wreef. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă begaat een overtreding. Mănăilă krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Albergo geeft een lange en hoge pass. Kaloč kopt de bal weg. Chrapowicki met een sublieme pass. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao schiet op doel. Ertemgöz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chrapowicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ertemgöz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Bakolas onderschept slim de pass. Bakolas speelt de bal door. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Queixada verovert de bal door een tackle van achteren. Queixada schiet op doel. Cardenal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Escalante probeert naar een medespeler te passen. Albergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Albergo geeft de bal voor. Queixada maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - 1. FC Pikovar Tábor 2:0

43e minuut.
Chrapowicki is nu in balbezit. Chrapowicki speelt de bal door. Keel met een sublieme pass. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Syx rent richting de bal. Korshikov maakt een afschuwelijke overtreding. Syx is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manso komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante geeft de bal voor. Leroy rent richting de bal. Leroy schiet op doel. Manso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - 1. FC Pikovar Tábor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Team 51%, 1. FC Pikovar Tábor 49%.
Green Team - 1. FC Pikovar Tábor 3:0

47e minuut.
Fořt passt de bal zonder na te denken. Bellion onderschept slim de pass. Korshikov is nu in balbezit. Korshikov schiet op doel. Ertemgöz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - 1. FC Pikovar Tábor 3:1

57e minuut.
Albergo speelt de bal door. Klungelig pakt Escalante de bal. Escalante probeert naar een medespeler te passen. Queixada rent richting de bal. Queixada draait met de bal, schiet en ... Manso bokst de bal weg. Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Queixada schiet op doel. Manso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Fořt probeert naar een medespeler te passen. Keel rent richting de bal. Keel passt de bal in één keer door. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - 1. FC Pikovar Tábor 3:2

65e minuut.
Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante passt de bal zonder na te denken. Albergo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Trzeciak passt de bal in één keer door. Albergo heeft problemen om de bal te vangen. Albergo passt de bal met de wreef. Daar is Queixada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queixada schiet op doel. Manso bokst de bal weg. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - 1. FC Pikovar Tábor 4:2

71e minuut.
Chrapowicki geeft de bal voor. Korshikov kopt de bal weg. Mănăilă geeft de bal voor. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. Manso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stepanov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - 1. FC Pikovar Tábor 5:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keel met een snelle inworp. Bilbao geeft de bal voor. Korshikov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kaloč rent richting de bal. Kaloč speelt de bal door. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao draait met de bal, schiet en ... Ertemgöz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albergo met een snelle inworp. Mănăilă geeft een lange en hoge pass. Queixada is nu in balbezit. Queixada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă geeft een hoge lob. Queixada rent richting de bal. Queixada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - 1. FC Pikovar Tábor 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Team 53%, 1. FC Pikovar Tábor 47%.
Green Team - 1. FC Pikovar Tábor 6:2