Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HORNÍ ÚJEZD Fc Haluzaři
2014 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 56.1
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Prohászka met een sublieme pass. Klungelig pakt Demirkan de bal. De Rosario rent richting de bal. De Rosario haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Fc Haluzaři 0:1

6e minuut.
Hříbek rent richting de bal. Hříbek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Demirkan de bal. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong schiet op doel. Dahl bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Demirkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirkan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hříbek met de inworp. Kacovský geeft de bal voor. Dahl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Ryfka passt de bal zonder na te denken. Prohászka is nu in balbezit. Prohászka passt de bal zonder na te denken. De Rosario rent richting de bal. De Rosario schiet op doel. Dahl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario haalt uit met een fantastische trap. Dahl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Fc Haluzaři 0:2

14e minuut.
Çevik met een sublieme pass. Alakotila bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohászka maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Prohászka naar de kleedkamers voor een vroege douche. Alakotila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krukowiecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Çevik rent richting de bal. Çevik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Phong is nu in balbezit. Kaštelan is nu in balbezit. Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Phong geeft een hoge lob. De Rosario springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Fc Haluzaři 0:3

32e minuut.
Kacovský met een sublieme pass. De Rosario heeft problemen om de bal te vangen. De Rosario met een sublieme pass. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong passt de bal in één keer door. Kacovský met een sublieme pass. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Le Lettre geeft een hoge lob. Hříbek probeert de bal met de borst te controleren. Hříbek geeft een hoge lob. Phong springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Fc Haluzaři 0:4

39e minuut.
Matýzek rent richting de bal. Matýzek geeft een lange en hoge pass. Phong is nu in balbezit. Phong schiet op doel. Mürşüdov probeert de bal aan de voet te houden. Dahl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kacovský kopt de bal weg. Phong is nu in balbezit. Lawrence met een sublieme pass. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hříbek rent richting de bal. Hříbek passt de bal in één keer door. Mürşüdov is nu in balbezit. Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Phong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Skurský is nu in balbezit. Skurský passt de bal zonder na te denken. Le Lettre bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario verovert de bal door een tackle van achteren. De Rosario schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HORNÍ ÚJEZD 67%, Fc Haluzaři 33%.
HORNÍ ÚJEZD - Fc Haluzaři 0:4

49e minuut.
Kacovský passt de bal met de wreef. Daar is Matýzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijatović met een sublieme pass. Çevik heeft problemen om de bal te vangen. Çevik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kacovský probeert naar een medespeler te passen. Phong rent richting de bal. Mürşüdov rent richting de bal. Phong onderschept slim de pass. Phong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Ryfka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bogunović komt het veld opgelopen. Çağıran komt het veld opgelopen. Stuchlík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Skurský geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kacovský passt de bal met de wreef. Skurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Skurský passt de bal zonder na te denken. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Çevik is nu in balbezit. Iglesias rent richting de bal. Çevik onderschept slim de pass. Çevik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Fc Haluzaři 1:4

85e minuut.
Chełkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HORNÍ ÚJEZD 42%, Fc Haluzaři 58%.
HORNÍ ÚJEZD - Fc Haluzaři 1:4