Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: Arena fox hole
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9055
FK VM Fox Funky Gorilla
útok Tactiek FOside
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 56.5
redelijk Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák met een sublieme pass. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Gabryš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - Funky Gorilla 0:1

3e minuut.
Jirák speelt de bal door. Horvath heeft problemen om de bal te vangen. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák haalt uit met een fantastische trap. Gabryš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Ernster probeert naar een medespeler te passen. Jirák probeert naar een medespeler te passen. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. Gabryš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - Funky Gorilla 0:2

15e minuut.
Horvath kopt de bal weg. Daar is Mikulecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikulecký passt de bal zonder na te denken. Daar is Foldyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ernster geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mignolet kan de bal niet met de borst controleren. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... Gabryš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - Funky Gorilla 0:3

17e minuut.
Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułazik begaat een overtreding. Foldyna raakt geblesseerd tijdens het duel. Cába zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Foldyna rent richting de bal. Foldyna schiet op doel. Gabryš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Cába speelt de bal door. Ernster bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernster passt de bal met de wreef. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... Gabryš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Rampáček geeft de bal voor. Ernster is nu in balbezit. Ernster passt de bal in één keer door. Jirák probeert naar een medespeler te passen. Remeš geeft een lange en hoge pass. Gabryš bokst de bal weg.

29e minuut.
Cába probeert naar een medespeler te passen. Ernster is nu in balbezit. Ernster met een sublieme pass. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel. Gabryš bokst de bal weg. Klungelig pakt Gallier de bal. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - Funky Gorilla 0:4

31e minuut.
Lodeweges speelt de bal door. Remeš probeert naar een medespeler te passen. Ernster met een sublieme pass. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gallier heeft problemen om de bal te vangen. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák met een sublieme pass. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Boo is nu in balbezit. Boo probeert naar een medespeler te passen. Houston rent richting de bal. Houston schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - Funky Gorilla 1:4

39e minuut.
Jirák speelt de bal door. Ernster heeft problemen om de bal te vangen. Ernster speelt de bal door. Foldyna rent richting de bal. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. Gabryš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Gabryš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Gabryš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Jirák rent richting de bal. Jirák passt de bal zonder na te denken. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ... Gabryš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - Funky Gorilla 1:5

42e minuut.
Remeš geeft een hoge lob. Rampáček heeft problemen om de bal te vangen. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Gabryš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - Funky Gorilla 1:6

43e minuut.
Gallier is nu in balbezit. Foldyna verovert de bal door een tackle van achteren. Ułazik is nu in balbezit. Foldyna onderschept slim de pass. Foldyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gabryš met een harde bal richting middenveld. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák passt de bal met de wreef. Foldyna rent richting de bal. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gallier onderschept slim de pass. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák passt de bal zonder na te denken. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - Funky Gorilla 1:7

45e minuut.
Dostál komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VM Fox 79%, Funky Gorilla 21%.
FK VM Fox - Funky Gorilla 1:7

53e minuut.
Gallier met een snelle inworp. Ułazik is nu in balbezit. Ernster rent richting de bal. Foldyna rent richting de bal. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Dostál bokst de bal weg.

57e minuut.
Kostkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostkan geeft de bal voor. Rampáček kopt de bal weg. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Dostál probeert naar een medespeler te passen. Kostkan kopt de bal weg. Ernster rent richting de bal. Ernster geeft een hoge lob. Horvath springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - Funky Gorilla 1:8

60e minuut.
Aranburu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Remeš is nu in balbezit. Remeš passt de bal zonder na te denken. Jirák rent richting de bal. Jirák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - Funky Gorilla 1:9

67e minuut.
Aranburu passt de bal zonder na te denken. Lodeweges bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodeweges geeft een hoge lob. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. Dostál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - Funky Gorilla 1:10

68e minuut.
Hluchý komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Cába passt de bal in één keer door. Jirák is nu in balbezit. Jirák passt de bal met de wreef. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... Dostál bokst de bal weg.

70e minuut.
Ernster rent richting de bal. Ernster geeft een lange en hoge pass. Daar is Mignolet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvath is nu in balbezit. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montes komt het veld opgelopen. Dostál met een harde bal richting middenveld. Jirák kopt de bal weg. Daar is Rampáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foldyna rent richting de bal. Foldyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cába passt de bal met de wreef. Hluchý geeft een lange en hoge pass. Jirák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Foldyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foldyna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Žalud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ernster rent richting de bal. Ernster geeft een hoge lob. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cába met een sublieme pass. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna geeft een lange en hoge pass. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Colling bereikt de bal nog maar net als eerste. Farbár rent richting de bal. Colling onderschept slim de pass. Colling draait met de bal, schiet en ... Mikuš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - Funky Gorilla 2:10

87e minuut.
Žalud is nu in balbezit. Žalud geeft een lange en hoge pass. Mikulecký kopt de bal weg. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Mikuš trapt de bal weg van het doel. Jirák kopt de bal weg. Horvath rent richting de bal. Horvath draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Montes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remeš is nu in balbezit. Remeš schiet op doel. Mignolet probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VM Fox 61%, Funky Gorilla 39%.
FK VM Fox - Funky Gorilla 2:10