Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hutník Tatran The London Gunners
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 24.7
goed Schieten matig
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Doupovec met een sublieme pass. Gherghe probeert naar een medespeler te passen. Vykoukal rent richting de bal. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Baues is nu in balbezit. Baues geeft de bal voor. Houško bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe onderschept slim de pass. Gherghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - The London Gunners 1:0

11e minuut.
Gherghe is nu in balbezit. Gherghe passt de bal in één keer door. Doupovec geeft een lange en hoge pass. Vykoukal is nu in balbezit. Vykoukal schiet op doel. Pavián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević geeft een hoge lob. Papík kopt de bal weg. Mansur is nu in balbezit. Mansur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kamiš geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levohradský met de inworp. Vykoukal is nu in balbezit. Vykoukal geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - The London Gunners 2:0

42e minuut.
Levohradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Levohradský geeft de bal voor. Houško kopt de bal weg. Levohradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Levohradský haalt uit met een fantastische trap. Pavián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gherghe springt en kopt de bal. Pavián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - The London Gunners 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutník Tatran 36%, The London Gunners 64%.
Hutník Tatran - The London Gunners 3:0

51e minuut.
Papík probeert de bal aan de voet te houden. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe passt de bal in één keer door. Vykoukal is nu in balbezit. Vykoukal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Doeltrap. Svrčina komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Lakomý geeft de bal voor. Inworp. Doupovec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Baues kopt de bal weg. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău geeft een lange en hoge pass. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Baues probeert naar een medespeler te passen. Levohradský is nu in balbezit. Levohradský probeert naar een medespeler te passen. Gherghe heeft problemen om de bal te vangen. Gherghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - The London Gunners 4:0

61e minuut.
Inworp. Vybouchnul komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Doupovec passt de bal met de wreef. Mansur is nu in balbezit. Mansur probeert naar een medespeler te passen. Wlatczyński is nu in balbezit. Wlatczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De Stefano trapt de bal weg van het doel. Papík kan de bal niet met de borst controleren. Papík passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Gherghe de bal onder controle te krijgen. Gherghe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău onderschept slim de pass. Sabău passt de bal in één keer door. Daar is Gherghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghe geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kamiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Adabakar verovert de bal door een tackle van achteren. Adabakar geeft een lange en hoge pass. Hristojević rent richting de bal. Hristojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hristojević onderschept slim de pass. Hristojević met een sublieme pass. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe haalt uit met een fantastische trap. Pavián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - The London Gunners 5:0

76e minuut.
Sabău passt de bal zonder na te denken. Houško bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe onderschept slim de pass. Gherghe haalt uit met een fantastische trap. Pavián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - The London Gunners 6:0

78e minuut.
Sabău rent richting de bal. Mansur begaat een overtreding. Sabău is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heran komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap. Vykoukal is nu in balbezit. Pirella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Vybouchnul de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Levohradský geeft de bal voor. Daar is Lakomý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - The London Gunners 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutník Tatran 29%, The London Gunners 71%.
Hutník Tatran - The London Gunners 7:0