Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Haluzaři Green Team
442 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Trzeciak passt de bal in één keer door. Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak speelt de bal door. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. Ismaili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă passt de bal zonder na te denken. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ... Ismaili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Stuchlík speelt de bal door. Phong rent richting de bal. Escalante begaat een overtreding. Escalante krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Trzeciak kopt de bal weg. Klungelig pakt Queixada de bal. Queixada speelt de bal door. Leroy is nu in balbezit. Leroy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Gerasimenko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fundakowski met de inworp. Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Leroy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stuchlík geeft de bal voor. Phong heeft problemen om de bal te vangen. Escalante is nu in balbezit. Escalante geeft een hoge lob. Leroy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hříbek passt de bal zonder na te denken. De Rosario met een sublieme pass. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong schiet op doel. Ertemgöz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Green Team 1:0

28e minuut.
Albergo geeft een lange en hoge pass. Queixada rent richting de bal. Gerasimenko rent richting de bal. Queixada onderschept slim de pass. Queixada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Haluzaři - Green Team 1:1

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skurský met een snelle inworp. Kacovský geeft een hoge lob. De Rosario springt en kopt de bal. Ertemgöz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Green Team 2:1

34e minuut.
Hříbek verovert de bal door een tackle van achteren. Hříbek met een sublieme pass. Prohászka met een sublieme pass. Daar is Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phong schiet op doel. Ertemgöz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak passt de bal met de wreef. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Haluzaři - Green Team 2:2

41e minuut.
Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy passt de bal met de wreef. Gerasimenko rent richting de bal. Queixada onderschept slim de pass. Queixada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Skurský met een sublieme pass. De Rosario rent richting de bal. De Rosario passt de bal zonder na te denken. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Green Team 3:2

45e minuut.
Queixada passt de bal in één keer door. Fundakowski geeft een lange en hoge pass. Leroy rent richting de bal. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ismaili niet meer kan verder spelen. Šilhánek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Haluzaři 58%, Green Team 42%.
Fc Haluzaři - Green Team 3:2

57e minuut.
Matýzek passt de bal in één keer door. Hříbek rent richting de bal. Hříbek probeert naar een medespeler te passen. Phong is nu in balbezit. Phong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Skurský geeft de bal voor. Bellion rent richting de bal. Hříbek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hříbek krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Trzeciak is nu in balbezit. Leroy rent richting de bal. Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Haluzaři - Green Team 3:3

71e minuut.
Queixada is nu in balbezit. Queixada passt de bal in één keer door. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ... Šilhánek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Green Team 3:4

73e minuut.
Stuchlík verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fundakowski met een snelle inworp. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bellion geeft een lange en hoge pass. Mănăilă met een sublieme pass. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy geeft de bal voor. Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hříbek is nu in balbezit. Hříbek geeft de bal voor. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong draait met de bal, schiet en ... Ertemgöz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Haluzaři - Green Team 4:4

83e minuut.
Mănăilă speelt de bal door. Leroy is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Albergo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Queixada maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Gerasimenko geeft een lange en hoge pass. Phong kopt de bal weg. Syx is nu in balbezit. Phong onderschept slim de pass. Phong draait met de bal, schiet en ... Ertemgöz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Haluzaři 55%, Green Team 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Haluzaři - Green Team 4:4