Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1. FC Pikovar Tábor Zbrojovka1913!!
442 (352) def Tactiek 442
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 64.5
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Fernández Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Grandela met een sublieme pass. Gruszka speelt de bal door. Jiade is nu in balbezit. Jiade schiet op doel. Cardenal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ezer heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Pikovar Tábor - Zbrojovka1913!! 0:1

4e minuut.
Wasielkiewicz kopt de bal weg. Bakolas is nu in balbezit. Jiade verovert de bal door een tackle van achteren. Jiade schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Ezer de bal onder controle te krijgen. Cardenal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wasielkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Pikovar Tábor - Zbrojovka1913!! 0:2

15e minuut.
Gruszka geeft de bal voor. Daar is Wasielkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stepanov probeert naar een medespeler te passen. Jiade bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiade schiet op doel. Cardenal bokst de bal weg.

17e minuut.
Lucini geeft een hoge lob. Jiade rent richting de bal. Kaloč tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grandela neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Guyard probeert naar een medespeler te passen. Kaloč heeft problemen om de bal te vangen. Kaloč met een sublieme pass. Maisinger is nu in balbezit. Maisinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Keel probeert naar een medespeler te passen. Maisinger speelt de bal door. Alameda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bilbao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilbao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Guyard passt de bal zonder na te denken. Gruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszka passt de bal in één keer door. Lucini rent richting de bal. Lucini geeft de bal voor. Cardenal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Alameda probeert naar een medespeler te passen. Maisinger is nu in balbezit. Maisinger passt de bal met de wreef. Bilbao rent richting de bal. Bilbao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kaloč met een sublieme pass. Maisinger probeert naar een medespeler te passen. Muskietorz is nu in balbezit. Bilbao onderschept slim de pass. Bilbao haalt uit met een fantastische trap. Barulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Pikovar Tábor 43%, Zbrojovka1913!! 57%.
1. FC Pikovar Tábor - Zbrojovka1913!! 0:2

62e minuut.
Berescu is nu in balbezit. Berescu passt de bal zonder na te denken. Gruszka rent richting de bal. Gruszka geeft een lange en hoge pass. Wasielkiewicz springt en kopt de bal. Cardenal bokst de bal weg.

64e minuut.
Bilbao passt de bal in één keer door. Maisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berescu. Berescu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Niţescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lucini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lucini neemt de hoekschop. Wasielkiewicz kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Muskietorz verovert de bal door een tackle van achteren. Muskietorz passt de bal zonder na te denken. Grandela geeft een lange en hoge pass. Jiade rent richting de bal. Jiade schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Alameda probeert naar een medespeler te passen. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao passt de bal in één keer door. Maisinger is nu in balbezit. Maisinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bakolas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guyard met de inworp. Gruszka geeft een lange en hoge pass. Wasielkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardenal bokst de bal weg. Jiade krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Pikovar Tábor 64%, Zbrojovka1913!! 36%.
1. FC Pikovar Tábor - Zbrojovka1913!! 0:2