Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KRÁLOVO POLE The London Gunners
RADEGAST Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 25.4
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Šmicer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmicer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gdoule de bal. Kudela rent richting de bal. Kudela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 1:0

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Kerckhove met een harde bal richting middenveld. Domínguez kopt de bal weg. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Královec speelt de bal door. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 2:0

7e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Kudela is nu in balbezit. Kudela schiet op doel. Pavián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 3:0

8e minuut.
Mansur heeft problemen om de bal te vangen. Mansur met een sublieme pass. Dmochowski controleert de bal met de borst. Kudela is nu in balbezit. Kudela schiet op doel. Pavián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Berteloot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berteloot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 4:0

9e minuut.
Papík probeert de bal aan de voet te houden. Berteloot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamiš. Berteloot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kousalík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Caramarin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Šmicer de bal. Šmicer probeert naar een medespeler te passen. Kudela rent richting de bal. Kudela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 5:0

19e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 6:0

21e minuut.
Inworp. Královec met een snelle inworp. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela draait met de bal, schiet en ... Pavián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 7:0

23e minuut.
Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez passt de bal met de wreef. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot draait met de bal, schiet en ... Pavián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 8:0

24e minuut.
Lakomý geeft een hoge lob. Kamiš kopt de bal weg. Inworp. Caramarin met een snelle inworp. Šmicer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Caramarin met de inworp. Šmicer geeft een lange en hoge pass. Kudela rent richting de bal. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Gdoule kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šmicer neemt de hoekschop. Klungelig pakt Berteloot de bal. Berteloot haalt uit met een fantastische trap. Houško probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 9:0

26e minuut.
Lakomý rent richting de bal. Lakomý geeft een hoge lob. Kousalík kopt de bal weg. Kudela rent richting de bal. Kudela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 10:0

28e minuut.
Kousalík passt de bal met de wreef. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot draait met de bal, schiet en ... Pavián bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Kudela rent richting de bal. Kudela schiet op doel. Pavián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 11:0

28e minuut.
Wlatczyński is nu in balbezit. Wlatczyński passt de bal zonder na te denken. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela verovert de bal door een tackle van achteren. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Pavián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Rucki is nu in balbezit. Rucki passt de bal zonder na te denken. Kudela is nu in balbezit. Kudela passt de bal in één keer door. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 12:0

31e minuut.
Kudela met een sublieme pass. Královec is nu in balbezit. Královec geeft een lange en hoge pass. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 13:0

32e minuut.
Kudela verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez speelt de bal door. Berteloot rent richting de bal. Klungelig pakt Kudela de bal. Kudela schiet op doel. Pavián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berteloot rent richting de bal. Berteloot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 14:0

34e minuut.
Berteloot rent richting de bal. Berteloot met een sublieme pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Kudela maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousalík onderschept slim de pass. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berteloot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berteloot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec met een sublieme pass. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Pavián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 15:0

41e minuut.
Pirella bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez geeft de bal voor. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot haalt uit met een fantastische trap. Pavián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kudela rent richting de bal. Kudela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 16:0

43e minuut.
Lakomý geeft de bal voor. Inworp. Královec met een snelle inworp. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela draait met de bal, schiet en ... Pavián bokst de bal weg. Daar is Gdoule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Pavián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 17:0

45e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Daar is Šmicer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šmicer passt de bal in één keer door. Berteloot rent richting de bal. Berteloot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KRÁLOVO POLE 14%, The London Gunners 86%.
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 17:0

46e minuut.
Šmicer speelt de bal door. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot passt de bal met de wreef. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Manolache geeft de bal voor. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Houško verovert de bal door een tackle van achteren. Berteloot verovert de bal door een tackle van achteren. Berteloot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berteloot rent richting de bal. Berteloot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 18:0

49e minuut.
Berteloot onderschept slim de pass. Papík is nu in balbezit. Berteloot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berteloot krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Sieczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sieczka. Sieczka krijgt een gele kaart.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manolache met een snelle inworp. Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec geeft de bal voor. Berteloot springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Manolache verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Sieczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kousalík geeft de bal voor. Pavián met een sublieme pass. Kousalík kopt de bal weg. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Pavián met een harde bal richting middenveld. Inworp. Šmicer met een snelle inworp. Domínguez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kousalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousalík passt de bal met de wreef. Šmicer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berteloot de bal. Berteloot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Manolache is nu in balbezit. Manolache geeft een lange en hoge pass. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot schiet op doel. Pavián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 19:0

75e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Berteloot rent richting de bal. Berteloot passt de bal met de wreef. Kudela rent richting de bal. Kudela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Dmochowski is nu in balbezit. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez geeft de bal voor. Kudela krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 20:0

80e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Berteloot is nu in balbezit. Kudela is nu in balbezit. Kudela schiet op doel. Pavián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 21:0

84e minuut.
Daar is Berteloot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berteloot passt de bal in één keer door. Šmicer met een sublieme pass. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 22:0

86e minuut.
Rucki geeft de bal voor. Mansur probeert naar een medespeler te passen. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Kudela rent richting de bal. Kudela geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 23:0

88e minuut.
Gdoule rent richting de bal. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez speelt de bal door. Kudela is nu in balbezit. Kudela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Domínguez onderschept slim de pass. Kousalík rent richting de bal. Domínguez speelt de bal door. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot haalt uit met een fantastische trap. Pavián bokst de bal weg. Berteloot rent richting de bal. Berteloot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KRÁLOVO POLE 21%, The London Gunners 79%.
FC KRÁLOVO POLE - The London Gunners 24:0