Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hutník Tatran HORNÍ ÚJEZD
442 Tactiek 2014
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten very good
solid Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Krukowiecki passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Sabău de bal onder controle te krijgen. Mijatović probeert naar een medespeler te passen. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - HORNÍ ÚJEZD 0:1

9e minuut.
Adabakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adabakar geeft de bal voor. Demirkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirkan geeft de bal voor. Çevik springt en kopt de bal. De Stefano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Alakotila kopt de bal weg. Çevik rent richting de bal. Baues bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik verovert de bal door een tackle van achteren. Çevik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sabău geeft de bal voor. Levohradský rent richting de bal. Mijatović begaat een overtreding. Mijatović krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Baues kopt de bal weg. Sabău is nu in balbezit. Sabău passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gherghe de bal. Gherghe haalt uit met een fantastische trap. Dahl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik passt de bal met de wreef. Alakotila heeft problemen om de bal te vangen. Alakotila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran passt de bal zonder na te denken. Çevik rent richting de bal. Çevik draait met de bal, schiet en ... De Stefano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - HORNÍ ÚJEZD 0:2

31e minuut.
Mijatović probeert naar een medespeler te passen. Lawrence speelt de bal door. Baues rent richting de bal. Çevik onderschept slim de pass. Çevik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Baues geeft de bal voor. Mürşüdov geeft een lange en hoge pass. Çağıran kopt de bal weg. Çevik rent richting de bal. Çevik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - HORNÍ ÚJEZD 0:3

39e minuut.
Mürşüdov geeft de bal voor. Çevik speelt de bal door. Hristojević met een sublieme pass. Mijatović speelt de bal door. Adabakar verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doupovec rent richting de bal. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrence speelt de bal door. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutník Tatran 70%, HORNÍ ÚJEZD 30%.
Hutník Tatran - HORNÍ ÚJEZD 0:3

50e minuut.
De Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. De Stefano geeft de bal voor. Le Lettre kopt de bal weg. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Sabău de bal. Çağıran rent richting de bal. Połącarz rent richting de bal. Çağıran verovert de bal door een tackle van achteren. Çağıran draait met de bal, schiet en ... De Stefano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - HORNÍ ÚJEZD 0:4

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svrčina komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Demirkan is nu in balbezit. Demirkan passt de bal met de wreef. Sabău probeert naar een medespeler te passen. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević haalt uit met een fantastische trap. Dahl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - HORNÍ ÚJEZD 1:4

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vybouchnul komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Lettre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hristojević raakt geblesseerd tijdens het duel. Chełkowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mürşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mürşüdov geeft de bal voor. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik draait met de bal, schiet en ... De Stefano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Çevik rent richting de bal. Svrčina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çevik raakt geblesseerd tijdens het duel. Çevik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De Stefano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - HORNÍ ÚJEZD 1:5

85e minuut.
Mijatović probeert naar een medespeler te passen. Çevik rent richting de bal. Svrčina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çevik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çevik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - HORNÍ ÚJEZD 1:6

85e minuut.
Gherghe speelt de bal door. Klungelig pakt Hristojević de bal. Çevik is nu in balbezit. Çevik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - HORNÍ ÚJEZD 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutník Tatran 66%, HORNÍ ÚJEZD 34%.
Hutník Tatran - HORNÍ ÚJEZD 1:7