Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MB Magisterská Juniorka
pro beky Tactiek rapid2
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 63
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Hudeček is nu in balbezit. Tortolero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hudeček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boháček zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hudeček krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MB - Magisterská Juniorka 0:1

10e minuut.
Pála bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoušek is nu in balbezit. Valoušek geeft een lange en hoge pass. Hudeček rent richting de bal. Hudeček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pála probeert naar een medespeler te passen. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korsoy krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Tammleht geeft de bal voor. Tortolero kopt de bal weg. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Luiña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK MB - Magisterská Juniorka 1:1

21e minuut.
Valoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoušek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pála de bal. Pála geeft een hoge lob. Hudeček springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tortolero kopt de bal weg. Školák heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Luiña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MB - Magisterská Juniorka 2:1

29e minuut.
Pejaković geeft een lange en hoge pass. Boháček is nu in balbezit. Boháček passt de bal in één keer door. Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha schiet op doel. Răboj bokst de bal weg.

31e minuut.
Krofka geeft een hoge lob. Korsoy kan de bal niet met de borst controleren. Hudeček onderschept slim de pass. Ostřiha rent richting de bal. Ostřiha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magne geeft een lange en hoge pass. Alfaro is nu in balbezit. Dolejzal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolejzal krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Hudeček rent richting de bal. Orejuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orejuela passt de bal zonder na te denken. Ostřiha rent richting de bal. Ostřiha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dolejzal geeft een hoge lob. Magne heeft problemen om de bal te vangen. Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček onderschept slim de pass. Hudeček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MB 56%, Magisterská Juniorka 44%.
FK MB - Magisterská Juniorka 2:1

46e minuut.
Korek komt het veld opgelopen. Doseděl komt het veld opgelopen. Kabeláč komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ostřiha kopt de bal weg. Hudeček is nu in balbezit. Magne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček onderschept slim de pass. Hudeček draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Boháček met een sublieme pass. Dolejzal is nu in balbezit. Dolejzal geeft een lange en hoge pass. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kabeláč passt de bal zonder na te denken. Doseděl is nu in balbezit. Orejuela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doseděl raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bresemann komt het veld opgelopen. Kutlular komt het veld opgelopen. Karamanis komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Raposo komt het veld opgelopen. Felice komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ostřiha is nu in balbezit. Orejuela probeert naar een medespeler te passen. Ostřiha heeft problemen om de bal te vangen. Ostřiha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Dolejzal passt de bal met de wreef. Doseděl is nu in balbezit. Bresemann verovert de bal door een tackle van achteren. Dolejzal geeft een hoge lob. Ostřiha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK MB - Magisterská Juniorka 2:2

77e minuut.
Dolejzal probeert naar een medespeler te passen. Doseděl speelt de bal door. Hudeček rent richting de bal. Hudeček schiet op doel. Răboj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MB - Magisterská Juniorka 2:3

89e minuut.
Pála raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mokroš komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MB 60%, Magisterská Juniorka 40%.
FK MB - Magisterská Juniorka 2:3