Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Berry Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37000
Beránci SK Slavia Boskovice
Berry Tactiek Šalamoun
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
23 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
56.5 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Domaradzki probeert de bal met de borst te controleren. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă rent richting de bal. Smiorcăilă schiet op doel. Barbarič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - SK Slavia Boskovice 0:1

5e minuut.
Mangabeira probeert naar een medespeler te passen. Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts speelt de bal door. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schiet op doel. Šťavel bokst de bal weg. Karyś rent richting de bal. Karyś haalt uit met een fantastische trap. Šťavel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Bambrowski rent richting de bal. Met opzet legt Dân zijn tegenspeler op de grond. Bambrowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazura met een snel genomen vrije trap. Santino is nu in balbezit. Santino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Santino geeft de bal voor. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Smiorcăilă rent richting de bal. Smiorcăilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vilkočinskas kopt de bal weg. Bosquier geeft de bal voor. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Santino schiet op doel. Barbarič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - SK Slavia Boskovice 0:2

11e minuut.
Bambrowski rent richting de bal. Lazović begaat een overtreding. Bambrowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazura met een snel genomen vrije trap. Santino rent richting de bal. Santino draait met de bal, schiet en ... Barbarič bokst de bal weg.

12e minuut.
Roberts passt de bal in één keer door. Leśko rent richting de bal. Leśko probeert naar een medespeler te passen. Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Barbarič met een harde bal richting middenveld. Giannelli rent richting de bal. Giannelli geeft de bal voor. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli geeft een lange en hoge pass. Karyś rent richting de bal. Karyś draait met de bal, schiet en ... Šťavel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - SK Slavia Boskovice 1:2

17e minuut.
Bambrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bosquier de bal. Bosquier passt de bal in één keer door. Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Giannelli passt de bal met de wreef. Lazović heeft problemen om de bal te vangen. Lazović probeert naar een medespeler te passen. Karyś is nu in balbezit. Karyś schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Průcha onderschept slim de pass. Průcha speelt de bal door. Mazura speelt de bal door. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Santino draait met de bal, schiet en ... Barbarič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bosquier rent richting de bal. Domaradzki is nu in balbezit. Bosquier verovert de bal door een tackle van achteren. Bosquier haalt uit met een fantastische trap. Barbarič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - SK Slavia Boskovice 1:3

27e minuut.
Bosquier met een sublieme pass. Klungelig pakt Leśko de bal. Leśko geeft een lange en hoge pass. Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kleštil kopt de bal weg. Lazović rent richting de bal. Lazović passt de bal met de wreef. Karyś rent richting de bal. Karyś schiet op doel. Šťavel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - SK Slavia Boskovice 2:3

30e minuut.
Lazović speelt de bal door. Bùi Bình rent richting de bal. Rygiel is nu in balbezit. Karyś is nu in balbezit. Karyś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Giannelli probeert naar een medespeler te passen. Rygiel geeft de bal voor. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Barbarič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - SK Slavia Boskovice 2:4

35e minuut.
Giuliano geeft een hoge lob. Vilkočinskas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kleštil de bal onder controle te krijgen. Karyś rent richting de bal. Karyś haalt uit met een fantastische trap. Šťavel bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Šťavel met een sublieme pass. Klungelig pakt Mangabeira de bal. Santino rent richting de bal. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roberts met een sublieme pass. Karyś rent richting de bal. Karyś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 52%, SK Slavia Boskovice 48%.
Beránci - SK Slavia Boskovice 2:4

52e minuut.
Santino rent richting de bal. Santino passt de bal met de wreef. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lazović geeft een lange en hoge pass. Vilkočinskas kopt de bal weg. Giuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuliano geeft een hoge lob. Karyś springt en kopt de bal. Šťavel bokst de bal weg.

56e minuut.
Leśko verovert de bal door een tackle van achteren. Smiorcăilă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domaradzki. Smiorcăilă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Leśko met een snel genomen vrije trap. Mangabeira probeert de bal met de borst te controleren. Santino rent richting de bal. Santino schiet op doel. Barbarič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - SK Slavia Boskovice 2:5

59e minuut.
Vilkočinskas is nu in balbezit. Karyś verovert de bal door een tackle van achteren. Kleštil speelt de bal door. Forbes is nu in balbezit. Forbes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Domaradzki rent richting de bal. Bosquier onderschept slim de pass. Bosquier passt de bal met de wreef. Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă haalt uit met een fantastische trap. Barbarič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Forbes passt de bal met de wreef. Giuliano is nu in balbezit. Giuliano passt de bal in één keer door. Karyś rent richting de bal. Karyś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Giannelli passt de bal in één keer door. Lazović is nu in balbezit. Lazović passt de bal met de wreef. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gucić komt het veld opgelopen. Olejarczyk komt het veld opgelopen. Thuận Hòa komt het veld opgelopen. Čekan komt het veld opgelopen. Guerra komt het veld opgelopen. Šťavel met een harde bal richting middenveld. Thuận Hòa heeft problemen om de bal te vangen. Mangabeira speelt de bal door. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś schiet op doel. Šťavel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 43%, SK Slavia Boskovice 57%.
Beránci - SK Slavia Boskovice 2:5