Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC Havířov Bustik
Normal Tactiek 4-1-3-2
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 43.6
poor Schieten adequate
average Passen solid
poor Verdedigen average


5e minuut.
Uchytil is nu in balbezit. Fraschini verovert de bal door een tackle van achteren. Fraschini met een sublieme pass. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić draait met de bal, schiet en ... Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Bunček verovert de bal door een tackle van achteren. Lysohlávek verovert de bal door een tackle van achteren. Lysohlávek speelt de bal door. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Uchytil rent richting de bal. Fraschini speelt de bal door. Norma speelt de bal door. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Bustik 0:1

16e minuut.
Norma rent richting de bal. Norma passt de bal in één keer door. Petrklíč is nu in balbezit. Petrklíč schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bunček de bal onder controle te krijgen. Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Bustik 0:2

22e minuut.
Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma passt de bal in één keer door. Fraschini probeert naar een medespeler te passen. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić draait met de bal, schiet en ... Talčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Scolari passt de bal met de wreef. Norma heeft problemen om de bal te vangen. Norma passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ðujić de bal. Ðujić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Jůza heeft problemen om de bal te vangen. Lysohlávek met een sublieme pass. Scolari probeert naar een medespeler te passen. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Norma passt de bal in één keer door. Fraschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraschini passt de bal met de wreef. Daar is Ðujić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðujić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Bustik 0:3

34e minuut.
Norma passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petrklíč de bal. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić draait met de bal, schiet en ... Talčík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Bustik 0:4

37e minuut.
Uchytil kopt de bal weg. Míšek is nu in balbezit. Ðujić onderschept slim de pass. Ðujić draait met de bal, schiet en ... Talčík probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

40e minuut.
Norma geeft de bal voor. Daar is Bunček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić draait met de bal, schiet en ... Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Klungelig pakt Uchytil de bal. Fraschini probeert naar een medespeler te passen. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Petrklíč heeft problemen om de bal te vangen. Norma is nu in balbezit. Norma passt de bal met de wreef. Petrklíč is nu in balbezit. Petrklíč draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Talčík trapt de bal weg van het doel. Norma kopt de bal weg. Ðujić rent richting de bal. Ðujić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Bustik 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Havířov 83%, Bustik 17%.
LFC Havířov - Bustik 0:5

46e minuut.
Surdu probeert naar een medespeler te passen. Fraschini rent richting de bal. Fraschini passt de bal met de wreef. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Scolari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scolari passt de bal zonder na te denken. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić draait met de bal, schiet en ... Talčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Bustik 0:6

54e minuut.
Babor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Petrklíč de bal. Norma speelt de bal door. Ðujić rent richting de bal. Ðujić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Norma probeert naar een medespeler te passen. Lysohlávek rent richting de bal. Lysohlávek passt de bal in één keer door. Daar is Ðujić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norma geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Bustik 0:7

67e minuut.
Talčík trapt de bal weg van het doel. Babor is nu in balbezit. Scolari begaat een overtreding. Scolari krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Jůza heeft problemen om de bal te vangen. Surdu is nu in balbezit. Surdu passt de bal in één keer door. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić haalt uit met een fantastische trap. Talčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Bustik 0:8

78e minuut.
Norma met een sublieme pass. Poldík rent richting de bal. Ðujić rent richting de bal. Ðujić schiet op doel. Talčík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Bustik 0:9

80e minuut.
Topánek is nu in balbezit. Topánek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlăsceanu met een snelle inworp. Scolari geeft een lange en hoge pass. Talčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Babor heeft problemen om de bal te vangen. Špilberský geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlăsceanu met de inworp. Scolari geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðujić rent richting de bal. Ðujić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Bustik 0:10

89e minuut.
Petrklíč haalt uit met een fantastische trap. Talčík met een sublieme pass. Norma met een sublieme pass. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Havířov 80%, Bustik 20%.
LFC Havířov - Bustik 0:10